8.2/10
8.2/10

Ik heb een bestelling geplaatst bij dit bedrijf, die vervolgens niet compleet bezorgd werd. De klantenservice was ook niet behulpzaam, waardoor we de rest van de bestelling zelf op hebben moeten... Ik heb een bestelling geplaatst bij dit bedrijf, die vervolgens niet compleet bezorgd werd. De klantenservice was ook niet behulpzaam, waardoor we de rest van de bestelling zelf op hebben moeten halen.

De bestellingen moet beter nagekeken worden voordat ze verstuurd worden. En de klantenservice mag wel wat behulpzamer zijn, en hun fouten toegeven.

Makkelijke manier om iets te bestellen

De site makkelijk gevonden. Duidelijke aangegeven hoe is iets kan bestellen. Perfect gewoon

Zoals het nu gaat is gewoon top. Eenvoudig, snel en makkelijk. Ga zo door

Jan

Levert vlgs afspraak

Een top ervaring. er was een mini minpuntje maar dit is een top ervaring geweest en zeker voor herhaling vatbaar

veel leuke aanbiedingen en heel klantvriendelijk en het broefje dat er bij zat was ook heel erg mooi

ik wist niet na de ideal aan te klikken en mijn bestelling te hebben gedaan of ik al meteen betaald had. er stond in 14 dagen en daarna kreeg ik een mail dat er iets niet klopte en moest alles... ik wist niet na de ideal aan te klikken en mijn bestelling te hebben gedaan of ik al meteen betaald had. er stond in 14 dagen en daarna kreeg ik een mail dat er iets niet klopte en moest alles opnieuw doen en was bang dat ik nu dubbel moest betalen. mijn tip is om een mail te versturen of op se site zelf dit aangeven zodra de betaling is gelukt zodat er veel minder verwarring is. want hierdoor is mijn bestelling later dan mijn datum die ik had ingesteld binnen gekomen

Andre Wilbers

Zeer tevreden

Snelheid en status voorraad

m schoneveld

Goed ik belde en ze konden meteen helpen en duidelijk.
Goed ik belde en ze konden meteen helpen en duidelijk.
Pakketje snel geleverd en werkte goed met post selekt een min puntje was wel dat mijn breekbare pakket niet goed was in gepakt stont ook niet op de doos breekbaar. Gelukkig was het heel aan gekomen.

Product was niet veilig verpakt het is erg kwetsbaar zou op de doos moeten staan breekbaar.

Zie hier boven

gvdhoven

Leuke webside goed zaken gedaan

directe aaname

terugscrollen werkt niet altijd goed