9.8/10
9.8/10
9.6/10

Ontzettend goeie ervaring. Ik had toch wat minder handige eigenschappen uitgekozen, er werd kosteloos een nieuwe video gemaakt. Nu als dat geen goeie service is. Ze krijgen van mij de warme douche!!!

Vooral snelle reacties.

zou niet weten wat er nog verbeterd kan worden

Nicolette

Ik heb deze tip toevallig van een collega gekregen en wat is de dvd leuk! Heel persoonlijk en toepasselijk. Zou het iedereen aanraden om hier pakjesavond mee te beginnen.

Zeer snelle reactie, heel goede service, klantvriendelijk.

Één door mij gekozen onderwerp, chips, is minder aansprekend voor een kind van bijna 3. Vooraf had ik geen idee van de tekst.

Heel leuk filmpje voor de kinderen. En hele goede service, ik had een foutje gemaakt en dat is kosteloos rechtgezet echt top!

Goede service!

Verginia Huijnen

Super leuk idee en fantastisch uitgevoerd!

Zeer tevreden was ik over de tip mail die adviseerde om de dvd goed na te kijken en luisteren zodat eventuele door jezelf gemaakte fouten nog herstelt konden worden. Super tevreden was ik over de... Zeer tevreden was ik over de tip mail die adviseerde om de dvd goed na te kijken en luisteren zodat eventuele door jezelf gemaakte fouten nog herstelt konden worden. Super tevreden was ik over de afhandeling hiervan. Er werd mij gratis en voor niks een 2e dvd met de juiste informatie gestuurd!!!

Misschien is er een mogelijkheid om de verhaaltjes die sinterklaas vertelt over de kinderen(dus niet de hele dvd maar alleen de complimentjes e.d.) , af te spelen zoals jullie ook doen met het... Misschien is er een mogelijkheid om de verhaaltjes die sinterklaas vertelt over de kinderen(dus niet de hele dvd maar alleen de complimentjes e.d.) , af te spelen zoals jullie ook doen met het uitspreken van de naam. Zo worden er misschien minder fouten door de mensen gemaakt en hoeven jullie zelf ook niet steeds een gratis 2e dvd op te sturen.

Ik had zelf een stomme fout gemaakt door een verkeerd onderwerp te selecteren. Video van Sint reageerde direct op mijn bericht en heeft dit kostenloos gecorrigeerd. Ik vind het echt super goede... Ik had zelf een stomme fout gemaakt door een verkeerd onderwerp te selecteren. Video van Sint reageerde direct op mijn bericht en heeft dit kostenloos gecorrigeerd. Ik vind het echt super goede service en ben heel erg blij.

Klantenservice reageert heel direct

Jacqueline Bierbooms

In 1 woord: TOP!
Helemaal super. Ook het contact met de klantenservice is hartstikke fijn! Snelle response, en goed geholpen!
Volgend jaar weer

Misschien is het fijn als je een geluidsfragment kunt beluisteren betreffende het onderwerp, zodat je kunt zien of de tekst daadwerkelijk bij het kind past.

Sandra

Zeer goed (zie sterke punten)

We hebben dit jaar voor de 3e keer besteld en het verhaal (video) is echt geweldig!!! Omdat onze zoon een engelse naam heeft (Evan) wisten we niet zo goed hoe we dit moesten neerzetten en toen de... We hebben dit jaar voor de 3e keer besteld en het verhaal (video) is echt geweldig!!! Omdat onze zoon een engelse naam heeft (Evan) wisten we niet zo goed hoe we dit moesten neerzetten en toen de video kwam was de uitspraak ook helaas niet correct. Maaaaar, we hebben toen contact opgenomen met de klanten service en ik moet zeggen dat deze mensen verre uit de beste klantenservice zijn, waar ik ooit contact mee heb gehad. Zo ongelofelijke snelle reacties en daarnaast verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Uiteindelijk is vrijdagmiddag (27nov) de nieuwe dvd ingesproken (met een PERFECTE uitspraak van de naam Evan), alleen helaas was TNT niet zo snel. Aangezien we het feest al 28nov hadden. Maar desalniettemin kregen we van de klantenservice de DVD digitaal en hebben we hem zo op de tv gekeken en het was een GROOT success... We hebben genoten en een mega avond gehad, mede dankzij de Video van Sint... ! Geweldig :) We komen volgend jaar terug!!! We willen hierbij ook de mensen van de klantenservice bedanken!!!

Totaal niet... Ga zo door!

M. Nieuwveld

Een groot compliment voor deze organisatie want was zelf verbaasd over hoe toepasselijk de onderwerpen zijn! Ik ga er vanuit dat de kinderen netzoals vorig jaar weer vol verbazing zitten te... Een groot compliment voor deze organisatie want was zelf verbaasd over hoe toepasselijk de onderwerpen zijn! Ik ga er vanuit dat de kinderen netzoals vorig jaar weer vol verbazing zitten te kijken!
Een ongelooflijk leuke video en wat een goede snelle service! Ik dacht een foutje te hebben gezien, maar na een reactie binnen 12 uur te hebben gekregen bleek dat de video wel klopte. De manier van bestellen via de gemaksvriendelijke website, de snelle klantvriendelijkheid, snelle service van digitaal gemak, de manier waarop de video is gemaakt, alles helemaal super. Kan niet wachten tot 5/12!

Barbara

Ontzettend leuke dvd, snelle levering. Mijn ernstig zieke zoontje (stoerealexander ) genoot er van, ik had bij hem 'stoer' ingevuld, alleen bij stoer zijn hoort ook stoer haar aldus Sint! Dat was... Ontzettend leuke dvd, snelle levering. Mijn ernstig zieke zoontje (stoerealexander ) genoot er van, ik had bij hem 'stoer' ingevuld, alleen bij stoer zijn hoort ook stoer haar aldus Sint! Dat was vervelend want hij heeft nu geen haar meer Door de chemo. Werd meteen opgelost en heb kosteloos de nieuwe dvd met een ander onderwerp al in huis! Top service! Nogmaals bedankt.

Geweldige service, snel antwoord en snelle levering. Goede dvd!

Ik had steeds problemen (op mijn mobiele telefoon ) om mijn mailadres in te vullen. Kreeg elke keer de melding dat mijn adres onjuist was. Nog met 3 andere adressen geprobeerd en lukte ook niet. Op... Ik had steeds problemen (op mijn mobiele telefoon ) om mijn mailadres in te vullen. Kreeg elke keer de melding dat mijn adres onjuist was. Nog met 3 andere adressen geprobeerd en lukte ook niet. Op de laptop lukte het gelukkig wel, alleen moest ik toen weer overnieuw beginnen en de foto's van mijn telefoon overzetten.

Geweldig bedrijf en zeer vriendelijk geholpen.
Had zelf twee verkeerde onderwerpen in de film gezet, maar die werd achteraf zeer snel opgelost en de dvd is aangepast.
Volgend jaar zeker...
Geweldig bedrijf en zeer vriendelijk geholpen.
Volgend jaar zeker weer!

Prettige, snelle communicatie en heel goed service!

Sommige onderwerpen die je kan kiezen mogen iets duidelijker, zodat goed zichtbaar in welke contekst het gezegd wordt.