9.8/10
9.8/10

Roos

Mooi product, goede service.

Uitzonderlijk goede service. Er wordt bijzonder snel gereageerd op e-mails. In ons geval was er iets misgegaan met de namen op de dvd. Dit is door Video van Sint direct rechtgezet en ik kon zelfs... Uitzonderlijk goede service. Er wordt bijzonder snel gereageerd op e-mails. In ons geval was er iets misgegaan met de namen op de dvd. Dit is door Video van Sint direct rechtgezet en ik kon zelfs nog een persoonlijke aanpassing doen. De aangepaste dvd was de volgende dag alweer binnen! Zonder bijkomende kosten.

Helemaal super! Ben dik tevreden. DIk heb zelf een stomme fout gemaakt maar die is perfect opgelost door jullie!! Bedankt.

Perfecte afhandeling ook door helpdesk

Mijn dvd was na ongeveer 1,5 week nog niet binnen en er stond volgende dag wordt hij verzonden. Dus heb ik contact opgenomen en er werd vermeld dat er wat fout was gegaan met het systeem met de... Mijn dvd was na ongeveer 1,5 week nog niet binnen en er stond volgende dag wordt hij verzonden. Dus heb ik contact opgenomen en er werd vermeld dat er wat fout was gegaan met het systeem met de foto's. Dat klopte ook want de foto's lukte steeds niet om toe te voegen. Ik mocht nogmaals de foto's na hun mailen en zijn ze alsnog verwerkt in mijn dvd die ik toen 2 dagen erna in huis had!

Duidelijker zijn in waar je product blijft, mijn dvd werd niet bezorgt omdat er wat mis gegaan was met foto's maar dit werd niet vermeld er werd gezet je krijg bericht als die verzonden wordt. Maar... Duidelijker zijn in waar je product blijft, mijn dvd werd niet bezorgt omdat er wat mis gegaan was met foto's maar dit werd niet vermeld er werd gezet je krijg bericht als die verzonden wordt. Maar dat kwam dus niet, dus dat jullie dan aangeven waarom het zolang duurt of waarom hij niet verzonden wordt.

Het is een heel goed bedrijf met hele snelle service

omdat er bij postnl iets fout was gegaan met de levering van mijn videoboodschap lees niet geleverd
heeft video van sint dit heel netjes opgelost ik krijg kosteloos een nieuwe dvd aangeleverd.
nogmaals heel erg bedankt

Doetsje Postma

FANTASTISCH!!!

STERKE PUNTEN: ALLES!!!

Anoushka Harkisoen

We hadden ons dvd ontvangen waar helaas de foto's niet in stonden ik had een mail verstuurd en kreeg kosteloos een tweede dvd toegestuurd met daarin de foto's we waren heel blij daarmee en tevreden... We hadden ons dvd ontvangen waar helaas de foto's niet in stonden ik had een mail verstuurd en kreeg kosteloos een tweede dvd toegestuurd met daarin de foto's we waren heel blij daarmee en tevreden dat het zo met service gedaan is zeer tevreden.

Marlon

Top bedrijf met echt geweldige service!!

nee

nadesda van rosmalen

Ik had de dvd voor mijn 2 dochters besteld en daar zaten helaas twee foutjes in wat deels door mij zelf verkeerd was gedaan.Heb gemaild met het bedrijf en zij hebben geheel gratis een nieuwe dvd... Ik had de dvd voor mijn 2 dochters besteld en daar zaten helaas twee foutjes in wat deels door mij zelf verkeerd was gedaan.Heb gemaild met het bedrijf en zij hebben geheel gratis een nieuwe dvd opgestuurd!! Echt superservice!!

Er werd heel snel gereageerd op mijn mailtjes!!

SE de Jong

Snelle service en top gemonteerd! Wij kijken erg uit naar de reactie van onze meiden. Die zijn waarschijnlijk helemaal overdonderd.

Makkelijk te bestellen

A. van den Berg

Een heel mooi bedrijf. Alles ziet er even gelikt uit. Dit is het tweede jaar dat we een dvd van video van Sint hebben besteld hebben en hij is nu nog leuker geworden omdat je ook een foto toe kunt... Een heel mooi bedrijf. Alles ziet er even gelikt uit. Dit is het tweede jaar dat we een dvd van video van Sint hebben besteld hebben en hij is nu nog leuker geworden omdat je ook een foto toe kunt voegen bijvoorbeeld. Ik zou zeggen voor de twijfelaars echt doen! De kinderen reageren er zo leuk op, je haalt echt de Sint in huis!

Goede reclame-voering op facebook, leuke acties. Een korting voor vaste klanten die je ook nog kunt ontvangen met terugwerkende kracht. Snelle verzending.