9.8/10
9.8/10

Fleur Jevenois

Uitstekende service!

Had een speciale naam opgegeven en de Video van de Sint heeft hierbij een uitstekende service en resultaat geleverd!

Erwin

Voor de tweede maal een DVD van Sint gekocht, bestellen was net zoals vorige keer zeer eenvoudig. Ook een leuke aanvulling om foto's erbij te doen.

We waren een onderdeel vergeten, maar wel al besteld. Na een e-mail gestuurd te hebben kon het alsnog geregeld worden. Dit noemen ze nou klantvriendelijkheid!

Tip: voor kinderen die net geboren zijn, is er geen mogelijkheid om iets in te vullen. Ik begrijp zeker dat het niet door het kind herkend zal worden, alleen voor de eventuele broer/zus is er wel... Tip: voor kinderen die net geboren zijn, is er geen mogelijkheid om iets in te vullen. Ik begrijp zeker dat het niet door het kind herkend zal worden, alleen voor de eventuele broer/zus is er wel herkenbaarheid als er ook over zijn/haar broer/zus gesproken wordt.

Diana Schram

Met open mond hebben onze kinderen zitten kijken... hoe wíst Sint dat? Ze raakten er niet over uitgepraat, zelfs niet toen het inmiddels al april was ;-) De goede service wordt overal al genoemd,... Met open mond hebben onze kinderen zitten kijken... hoe wíst Sint dat? Ze raakten er niet over uitgepraat, zelfs niet toen het inmiddels al april was ;-) De goede service wordt overal al genoemd, daar heb ik niets aan toe te voegen. Het is een zeer betaalbare manier om Sinterklaas persoonlijk in huis te hebben, al is het op de beeldbuis, de kinderen ervaren het als een echt contact. Dit jaar weer!

Zeer klantvriendelijke benadering, onbekende namen mogen ook, kinderen vinden het geweldig

Nee, het is prima zo!

patricia

Ik heb dit jaar een gratis filmpje laten maken, om te kijken hoe dit zou zijn. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vindt, en ook mijn zoontje Mike was hier al heel blij mee. Helaas kan ik me op dit... Ik heb dit jaar een gratis filmpje laten maken, om te kijken hoe dit zou zijn. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vindt, en ook mijn zoontje Mike was hier al heel blij mee. Helaas kan ik me op dit moment geen echte video van de Sint veroorloven, maar anders zou ik dit zeker bestellen. Is zeer de moeite waard, alleen al om het gezicht te zien van de kleine als Sinterklaas hem aanspreekt. Super!

Goede informatie, en snelle levering van het filmpje

Neuvel

Geweldige service wij hebben problemen gehad met de foto maar het wordt erg goed opgelost ga zo door wij zijn erg tevreden nu voor het 3e jaar erg goed gedaan.

erg goede klanten service

zo doorgaan

Sharon

Uitzonderlijk!

Ik had een fout in mijn afleveradres waardoor het pakje verloren is gegaan. Ik heb dit gemeld en ik kreeg kosteloos een nieuwe opgestuurd! Fantastisch! Dank u sinterklaas!

Jessica

Al een aantal jaar besteld en de kids vinden het super. Zeker afgelopen jaar toen de sint vertelde waar dr cadeaus verstopt waren

Uniek en sprankelend

Qua prijs niet laagdrempelig

Ellen Schoep

Super klantgericht!!!! De dvd deed het niet dus heb ik hierover contact gezocht. Binnen 24 uur een nieuwe gekregen, helaas kregen we deze ook niet afgespeeld. De mensen van video van Sint hebben op... Super klantgericht!!!! De dvd deed het niet dus heb ik hierover contact gezocht. Binnen 24 uur een nieuwe gekregen, helaas kregen we deze ook niet afgespeeld. De mensen van video van Sint hebben op alle manieren meegedacht over hoe dit op te kunnen lossen! We kunnen nu op 5 dec gezamenlijk met de familie naar Sinterklaas kijken! Geweldige service nogmaals bedankt!!!!!

Super klant vriendelijk en snelle levering

M Agterberg

Zeer goede en snelle levering. Kwalitatief goed product!

Kinderen worden bij naam genoemd, ziet er zeer professioneel uit, je zou bijna weer gaan geloven!

Onze verbeterpunten van vorig jaar zijn mee gepakt! Foto's van de kinderen erbij is een welkome afwisseling!!

De DVD is snel geleverd en heeft een leuk verhaal! Mijn neefjes zullen het fantastisch vinden!