Uitstekende service!
Had een speciale naam opgegeven en de Video van de Sint heeft hierbij een uitstekende service en resultaat geleverd!
We waren een onderdeel vergeten, maar wel al besteld. Na een e-mail gestuurd te hebben kon het alsnog geregeld worden. Dit noemen ze nou klantvriendelijkheid!
Tip: voor kinderen die net geboren zijn, is er geen mogelijkheid om iets in te vullen. Ik begrijp zeker dat het niet door het kind herkend zal worden, alleen voor de eventuele broer/zus is er wel...
Zeer klantvriendelijke benadering, onbekende namen mogen ook, kinderen vinden het geweldig
Nee, het is prima zo!
Goede informatie, en snelle levering van het filmpje
erg goede klanten service
zo doorgaan
Ik had een fout in mijn afleveradres waardoor het pakje verloren is gegaan. Ik heb dit gemeld en ik kreeg kosteloos een nieuwe opgestuurd! Fantastisch! Dank u sinterklaas!
Uniek en sprankelend
Qua prijs niet laagdrempelig
Super klant vriendelijk en snelle levering
Kinderen worden bij naam genoemd, ziet er zeer professioneel uit, je zou bijna weer gaan geloven!
Onze verbeterpunten van vorig jaar zijn mee gepakt! Foto's van de kinderen erbij is een welkome afwisseling!!