9.8/10
9.8/10

sandra de ruiter - kompanje

Zelfs nu na 5 jaar zeggen mijn nichtjes nog steeds dat de sint wist wat wij toen leuk vonden. Daarna voor de andere neef en nicht de dvd besteld met de opa en oma erim genoemd. Weet nog niet wie er... Zelfs nu na 5 jaar zeggen mijn nichtjes nog steeds dat de sint wist wat wij toen leuk vonden. Daarna voor de andere neef en nicht de dvd besteld met de opa en oma erim genoemd. Weet nog niet wie er verbaasder naar de tv zat te kijken kind of opa en oma. Nu is mijn meisje bijna zo ver kan niet wachten.

snelle reactie

patricia Merkes

Al 2 jaar genieten wij van de video van de sint. Snel en makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tot nu 3 blij koppies bij het kijken, vanaf dit jaar zijn dat er 4.

snelheid en gemakkelijkheid van het bestellen

meer keuzes mbt kinderen

monika

Wij hebben 2 jaar terug de video gehad, wat geweldig om die gezichtjes te zien als de Sint hun naam noemt. we gaan Dit jaar ook 1 bestellen.

Dijkstra

Vorig jaar 2 stralende en vooral heeeele verbaasde meisjes!
Heel persoonlijk,blij,vrolijk...zwarte pieten & feest!
Kon niet beter!
Verbeter punten kan ik eigenlijk niet...
Vorig jaar 2 stralende en vooral heeeele verbaasde meisjes!
Heel persoonlijk,blij,vrolijk...zwarte pieten & feest!
Kon niet beter!
Verbeter punten kan ik eigenlijk niet bedenken,eigenlijk zou ieder gezin zo'n prachtige dvd moeten bestellen!
Priceless die knikkende gezichtjes op Sint zijn verhaaltje...net of zitten ze bijelkaar in de kamer!
Hopelijk dit jaar ook een dvd,de kids nu wat ouder (6 en 4) dus voor de kleinste wordt het steeds leuker!

De kinderen meekrijgen het verhaal...vanaf het begin!
Hele dvd is gewoon super!

Ik zou het niet weten...

koelewijn

Superleuk om de gezichten van de kids te zien als ze de dvd kijken. En zo makkelijk is het bestel proces en snel is de levering. ik vond het echt een super leuk kado en ook de kids waren er heel... Superleuk om de gezichten van de kids te zien als ze de dvd kijken. En zo makkelijk is het bestel proces en snel is de levering. ik vond het echt een super leuk kado en ook de kids waren er heel blij mee!

snelle service en makkelijk bestellen

niets

Evelijn Kruijswijk

De Video van Sint is een prachtig product, een mooie herinnering op een schijfje gedrukt. Pakjesavond wordt toch extra speciaal, met een persoonlijk Sint verhaal.
Al twee jaren doen we dit met...
Al twee jaren doen we dit met veel plezier en nu is er een derde meisje hier.
Die ook toegesproken wil worden via de Video van Sint, want dat wil toch ieder kind.
Dus ik zal het maar vertellen, we gaan hem dit jaar wéér bestellen :-)

Dat de Goedheiligman niet in een keer alles van iemand afhandeld, maar om de beurt een beetje van een persoon. Hierdoor blijft de aandacht goed hangen

Nog meer keuze in onderwerpen en liedjes, heb je meer keus als je hem het jaar daarna weer besteld

Monique Heezen

Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met de video van Sint. Mijn kleintjes waren zo gigantisch onder de indruk van het verhaal.... De kleine mondjes vielen open toen Sinterklaas wist te... Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met de video van Sint. Mijn kleintjes waren zo gigantisch onder de indruk van het verhaal.... De kleine mondjes vielen open toen Sinterklaas wist te vertellen dat het eerste tandje eruit was, eerste schooldag, goed luisteren hihi die blikken in hun ogen zijn onvergetelijk! Al weken wordt hier weer gezongen en ik ben benieuwd hoe ze dit jaar reageren.... Ik raad iedereen dit aan, kinderen genieten zo hiervan en dit maakt pakjesavond pas echt compleet!

Groetjes Monique

Nadia van den Hengst

Was 2 jaar terug een super verassing voor onze kids, vooral toen de Sint vertelde waar de cadeautjes lagen... de DVD werd niet verder afgekeken! Nu weer besteld en ben nu al reuze benieuwd naar hun... Was 2 jaar terug een super verassing voor onze kids, vooral toen de Sint vertelde waar de cadeautjes lagen... de DVD werd niet verder afgekeken! Nu weer besteld en ben nu al reuze benieuwd naar hun reactie!

Hendriksen

In 1 woord, geweldig!!! Zoon van 4 en nog een zoon van 7 hebben vol verbazing, incl en dikke glimlach op hun gezichtjes, gekeken naar de dvd van 2013. Ook wij als ouders hebben genoten!!! Aanrader,... In 1 woord, geweldig!!! Zoon van 4 en nog een zoon van 7 hebben vol verbazing, incl en dikke glimlach op hun gezichtjes, gekeken naar de dvd van 2013. Ook wij als ouders hebben genoten!!! Aanrader, ook als de kinderen niet meer in de Sint geloven!!!!

Niets aan te merken

Niets aan te merken

Dankzij deze geweldige dvd heeft mijn dochtertje der speen weg gedaan. Omdat sinterklaas haar aansprak dat ze al een grote meid was en dus geen speen meer hoeft. Dus het is niet zomaar een geweldige... Dankzij deze geweldige dvd heeft mijn dochtertje der speen weg gedaan. Omdat sinterklaas haar aansprak dat ze al een grote meid was en dus geen speen meer hoeft. Dus het is niet zomaar een geweldige leuke dvd voor de kinderen maar ook de mamas en papas kunnen er veel voordeel mee doen! Kortom gewoon super!!!

Goeie service! Elk jaar weer een ander geweldig filmpje! Goeie levering en goeie prijs/kwaliteit!!