9.8/10
9.8/10

Eva van Eden

Wat een toppers! Super goede kwaliteit video, geen amateuristische montage en vele extra's te bestellen om de leukste avond van het jaar nog meer bijzonder te maken.

Visueel overzichtelijk wat er in welk pakket zit. Maar de klantenservice is echt fantastisch. Ik had per ongeluk voor allebei mijn kinderen hetzelfde compliment gekozen. Dat gaat natuurlijk... Visueel overzichtelijk wat er in welk pakket zit. Maar de klantenservice is echt fantastisch. Ik had per ongeluk voor allebei mijn kinderen hetzelfde compliment gekozen. Dat gaat natuurlijk opvallen... Gelukkig gaf Mariska aan dat het geen probleem was de al gemonteerde video nog aan te passen. Zonder extra kosten: echt super!

Misschien een extra optie om zelf je pakket samen te stellen?

barbara

Super leuk

makkelijk, snel, goede service

tweede keer bij noemen van de naam in filmpje een andere toonhoogte.

R Visser

Goed geregeld

Klantgericht

Nirv

Ik bestel al jaren Sint video’s bij die bedrijf en heb een hele goede ervaring met ze!!

Goede website, video snel klaar, inhoud video superleuk voor de kids, zelfs in avond reageren ze per mail snel

Kim van den Broek

Super

Duidelijk
Snel, zelfs last minute kan dit.

Zo doorgaan

Audrey

Super!!

Leuk verhaal!! Mijn kinderen vonden het wederom magisch om zichzelf met foto in het grote boek te zien. En dat er zo een mooie complimenten werden gegeven!!

Angela

Super ervaring!!

Snelle reactie!

Geen verbeterpunten

Nicole

Fijne klantenservice, reageren snel en behulpzaam.

Klantenservice en het product zelf. Leuk dat je makkelijk een sint boodschap kan samenstellen, die ook snel beschikbaar is.

Informatie op de website over actiecodes