9.8/10
9.8/10

Jenny

Super fijne ervaring, snel antwoord met de klantenservice en naar tevredenheid geholpen.

Snelle service

Debby

Enorm leuke aangename ervaring!!!

Heel goede service!!! En snelle aangename hulp als je met een probleempje zit!!!

GEEN.

Annemiek

Ik heb hele goede ervaring met Video van Sint. Je hoeft niet lang te wachten op een reactie of op je bestelling. Als je een video besteld, komt er ook het een en ander via de mail binnen. Je krijgt... Ik heb hele goede ervaring met Video van Sint. Je hoeft niet lang te wachten op een reactie of op je bestelling. Als je een video besteld, komt er ook het een en ander via de mail binnen. Je krijgt de kans om eigengemaakte foutjes te laten verbeteren. De serviceafdeling is snel en vriendelijk. De video met liedjes, verhaaltjes en een persoonlijke noot zit erg goed in elkaar. Ik vind het echt een aanrader!

Veel afwisseling in de video en de persoonlijke informatie zit er gladjes in verwerkt. Heel goed gedaan.

Ik had niet goed gelezen bij optie video schoencadeau. Ik had er 2 verwacht, want alles was gebasseerd op onze 2 kinderen. Maar het was 1 video. Misschien een kleine zin bijzetten in de trant van,... Ik had niet goed gelezen bij optie video schoencadeau. Ik had er 2 verwacht, want alles was gebasseerd op onze 2 kinderen. Maar het was 1 video. Misschien een kleine zin bijzetten in de trant van, als u voor meer kinderen een tekening wilt uploaden, heeft u een nieuwe code nodig (in had alles in één gedaan vanaf het begin). Maar heel lief opgelost hoor. En misschien 2 of 3 versies hiervan maken? Nu hebben mijn kinderen dezelfde video bij hun tekening. (geen ramp hoor, maar verder is over alles zo goed nagedacht).

Anne

Zelf een foutje getypt in de leeftijd van mijn man waardoor hij ipv 34 ineens 4 jaar was in de film van Sinterklaas. Na een digitaal berichtje te hebben gestuurd kreeg bijna gelijk een berichtje... Zelf een foutje getypt in de leeftijd van mijn man waardoor hij ipv 34 ineens 4 jaar was in de film van Sinterklaas. Na een digitaal berichtje te hebben gestuurd kreeg bijna gelijk een berichtje terug dat het gelijk kosteloos zou worden opgelost.

Snelle service

De standaard zinnen van Sinterklaas van te voren luisterbaar maken. Zo kun je horen of het ook klopt bij de desbetreffende persoon

Thamara

Goed, snelle reactie en doeltreffend geholpen.

Denken goed mee in oplossingen

Alice Bossema

Het is voor het eerst dat ik kennis heb gemaakt met uw bedrijf.
Een geweldig bedrijf die kans ziet je zo persoonlijk te benaderen.
De Sinterklaasfilm kijk je ademloos, je zit er helemaal...
Het is voor het eerst dat ik kennis heb gemaakt met uw bedrijf.
Een geweldig bedrijf die kans ziet je zo persoonlijk te benaderen.
De Sinterklaasfilm kijk je ademloos, je zit er helemaal in. De website is erg fijn en toegankelijk,
Het snelle toezenden van de dvd’s en de email hebben mij verbaasd.
Stiekem heb ik al genoten van de film enz. enz.
Met mijn vragen over de email werd ik ook supersnel geholpen.
Kortom alle lof voor video van Sint.

Al gemeld in mijn reactie

Geen idee. Blij met zo,n goed bedrijf.

Danielle

Heel erg tevreden!

Een top video gekregen. Heel erg leuk geworden! Direct antwoord via de klantenservice op mijn vraag.

Miranda Nieuwenhuijs

Super gaaf gemaakt en hele goeie service

Heel mooi gemaakt

Niks

Ellen / video van Sint

Enorm Succes

Je kunt altijd contact met ze opnemen als iets niet duidelijk is of als je bepaalde links kwijt bent geraakt die je nodig hebt om van de actie gebruik te kunnen maken

Nvt

Sanneke