9.8/10
9.8/10

karin

Perfecte service. super snel en bij een wijziging ook een snelle oplossing.. gratis!!

snelheid en gratis service

nvt

Anouk Broersma

Erg goed! Met de film hebben we toch nog een beetje Sinterklaas op bezoek. Wat zullen de kinderen het leuk vinden!

Duidelijke website, snelle service en het belangrijkste: een ontzettend leuke film voor pakjesavond!

Geef mensen de tip mee dat ze niet dezelfde hobby of eigenschap doorgeven. Dan krijg je namelijk twee keer hetzelfde stukje film. Dat had ik ook, maar is snel aangepast door Video van Sint.

Judith

Topervaring! Leuk product, niet te duur en top klantenservice!

Duidelijk, veel mogelijkheden, overzichtelijk.

Het is niet heel duidelijk wat een extra kind in een film kost, dat zou prominenter vermeld kunnen worden.

Eefje

Wij doen dit al een aantal jaar en dit jaar had ik een foutje gemaakt.. de klantenservice was super snel met reageren en binnen 30 minuten had ik een aangepaste versie, zonder extra kosten.... Wij doen dit al een aantal jaar en dit jaar had ik een foutje gemaakt.. de klantenservice was super snel met reageren en binnen 30 minuten had ik een aangepaste versie, zonder extra kosten. Topservice!

Super service, einde laten veranderen zonder extra kosten!

Meer foto’s zou het nog persoonlijker maken

Lesley Cornelisz

Fantastisch!

Snelle service

Niet

Stephanie

Dit is het eerste jaar dat ik een video heb besteld en ik vind het erg jammer dat ik dit niet eerder te weten ben gekomen. Wat is dit leuk om zo van pakjesavond één groot feest te maken. Ik ben heel... Dit is het eerste jaar dat ik een video heb besteld en ik vind het erg jammer dat ik dit niet eerder te weten ben gekomen. Wat is dit leuk om zo van pakjesavond één groot feest te maken. Ik ben heel erg benieuwd hoe de jongens hier op zullen reageren.

Onze jongens hebben geen standaard namen. Fijn dat de namen toch ingesproken konden worden. Heel erg fijn dat de Sint de naam van de jongens goed uit kan spreken. Die gaat vaak mis.

Ook...

Ook heel erg fijn dat de film nog aangepast kon worden! Dank jullie wel.

Wellicht kan de keuze van tips (voor volwassenen) uitgebreid worden.

Martijn

Vriendelijk, snel en servicegericht

Reageren snel en persoonlijk

merel hilgersom

Heel goed!!

super service

Mevrouw. R. de W

Prima service!

Filmpje is hartstikke leuk!

Tip: geef van tevoren aan dat wanneer je twee keer dezelfde keuze maakt voor bijvoorbeeld een hobby, dat het verhaaltje van Sint beide keren exact hetzelfde is en dat het dan misschien leuker is om... Tip: geef van tevoren aan dat wanneer je twee keer dezelfde keuze maakt voor bijvoorbeeld een hobby, dat het verhaaltje van Sint beide keren exact hetzelfde is en dat het dan misschien leuker is om iets anders te kiezen. Anders lijkt het toch een beetje "gemaakt" :-).

dorine

Goede service en een top product

Fantastische video

Door Sint 2 maal dezelfde tekst te laten spreken (wanneer je bijvoorbeeld twee keer het zelfde lievelingseten kiest voor tweeverschillende kinderen) valt het sprookje en de sfeer die gecreeerd wordt... Door Sint 2 maal dezelfde tekst te laten spreken (wanneer je bijvoorbeeld twee keer het zelfde lievelingseten kiest voor tweeverschillende kinderen) valt het sprookje en de sfeer die gecreeerd wordt meteen weg. Wat echt afbreuk doet aan de kwaliteit die jullie leveren. Ik zou daarom mensen de tip meegeven verschillende keuzes te maken voor kinderen.