9.8/10
9.8/10

Nina

Geweldig leuke video voor de kinderen om Sinterklaasavond wat specialer te maken. Leuk geactiveerd en super leuk gemonteerd. Ik had een foutje gemaakt in mijn keuzes. (oops) Na contact gezocht te... Geweldig leuke video voor de kinderen om Sinterklaasavond wat specialer te maken. Leuk geactiveerd en super leuk gemonteerd. Ik had een foutje gemaakt in mijn keuzes. (oops) Na contact gezocht te hebben via het contactformulier met de klantenservice kreeg ik binnen een kwartier een mail dat het aangepast was en dat ik binnen 2 uur een nieuw filmpje zou krijgen. Dat noem ik nog eens service. Super bedankt.

Goede snelle en vriendelijke service.

Ik mis bij de superhelden wat Nintendo figuren. Mario of Luigi bijvoorbeeld. Daar zou mijn neefje heel blij van worden.

Christina Jolling

Super!

Klantenservice, snelheid, waar voor geld

Ella Quist

Prima.

Super geholpen bij aanpassing video

aanpassing in keuze tv programma's. Poesjes is op dit moment favoriet.

Mendrico

Ik maakte een foto bij een naam van 1 van mijn kinderen en die werd heel snel opgelost. Echte service!

Snelle en vriendelijke service

nee

Anita

Snelle en correcte service

Sneek reactie op verzoeken

Zorg dat je de mogelijkheid hebt om een gemaakte video tijdelijk op te slaan(voor definitieve order bevestiging). Door omstandigheden moest ik hem helaas een paar keer op nieuw invullen.

Heidi

Leuk

Annie E

Al voor de vierde keer een video van Sint besteld voor onze kleindochters in Brazilië. Wij hadden zelf een informatie aangeleverd die achteraf eigenlijk niet goed was. Mailtje naar het bedrijf... Al voor de vierde keer een video van Sint besteld voor onze kleindochters in Brazilië. Wij hadden zelf een informatie aangeleverd die achteraf eigenlijk niet goed was. Mailtje naar het bedrijf gestuurd, die het keurig gratis in no time hebben opgelost. Klasse. Alleen vond ik de onderwerpen voor ouders iets minder dan voorgaande jaren, het sloeg meer ook kinderen dan op volwassenen. Graag volgend jaar andere onderwerpen.

Reageert heel snel op een mail en het probleem was snel opgelost, hoewel we zelf de verkeerde informatie hadden gegeven.

Graag wat andere onderwerpen bij volwassenen, meeste onderwerpen slaan op kinderen.

C. Remijn

Mooie video, info kan beter.

heldere en makkelijke instructies, zoek wel tevoren foto's uit

Nogal verwarrend dat voor 2e en 3e persoon een bijbetaling staat als je een voucher hebt gekocht max 3 mensen. Pas helemaal aan het eind wordt dat weer afgetrokken terwijl de voucher al aan het... Nogal verwarrend dat voor 2e en 3e persoon een bijbetaling staat als je een voucher hebt gekocht max 3 mensen. Pas helemaal aan het eind wordt dat weer afgetrokken terwijl de voucher al aan het begin was geactiveerd. Ben vorig jaar al gestopt bij die vermelding van meerkosten en heb aankoop geannuleerd. Onnodig, blijkt nu. Dus haal die meerkosten svpweg zodra voucher is geactiveerd.
Tweede punt: knop download levert geen betand op, maar een videostream vd film. Verwarrend. Had helpdesk nodig om het bestand echt te downloaden op mn laptop!

Trog

Top services!

Ze zijn erg snel.

Niks

Dominique Leloux

Heb inmiddels voor de 4e keer besteld. Echt elk jaar een ontzettend feest om te kijken. Het maken is heel erg makkelijk en elk jaar worden de keuzes steeds uitgebreider. Klantenservice begrijpt dit... Heb inmiddels voor de 4e keer besteld. Echt elk jaar een ontzettend feest om te kijken. Het maken is heel erg makkelijk en elk jaar worden de keuzes steeds uitgebreider. Klantenservice begrijpt dit bedrijf ook heel goed, snel antwoord op de vragen en heel erg vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud! Volgend jaar zeker weer ?

Servicegericht, snelle reactie op vragen, ontzettend leuk