9.8/10

Top services!

Ze zijn erg snel.

Niks

Dominique Leloux

Heb inmiddels voor de 4e keer besteld. Echt elk jaar een ontzettend feest om te kijken. Het maken is heel erg makkelijk en elk jaar worden de keuzes steeds uitgebreider. Klantenservice begrijpt dit... Heb inmiddels voor de 4e keer besteld. Echt elk jaar een ontzettend feest om te kijken. Het maken is heel erg makkelijk en elk jaar worden de keuzes steeds uitgebreider. Klantenservice begrijpt dit bedrijf ook heel goed, snel antwoord op de vragen en heel erg vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud! Volgend jaar zeker weer ?

Servicegericht, snelle reactie op vragen, ontzettend leuk

Mariëlle van der zanden

Fantastisch

Snelle levering! En geweldig verhaal

Rodrigo

Waar voor je geld; creatieve video!
Snelle reactie van klantenservice

Snelle reactie en levering, goede kwaliteit video

Danny

Prachtig product en super service

Hele snelle en goede service

Iets duidelijker aanbiedingen weergeven

Lies

Top

Reageert snel, vriendelijk en hulpvaardig

Ja mijn pakket was niet aangekomen en nu doen ze er alles aan om het nu wel toe te laten komen. Hopelijk komt het aan ?

Roel

snelle reactie

prijzen

Chantal

Super! 1e download was heel snel beschikbaar en toen we er al kwamen (op een zondagavond) dat we de leeftijd van 1 kind verkeerd hadden ingevuld, hebben we contact opgenomen met de klantenservice en... Super! 1e download was heel snel beschikbaar en toen we er al kwamen (op een zondagavond) dat we de leeftijd van 1 kind verkeerd hadden ingevuld, hebben we contact opgenomen met de klantenservice en konden we kosteloos binnen een uur de nieuwe versie downloaden.

Snelheid van reacties

Tussentijds opslaan van gegevens was makkelijk geweest, nu liep de site enkele keren vast/ververste zich een moest ik alles opnieuw invullen

Claire

Snelle reactie!

Super klantenservice

Elma

Mijn ervaring is heel prettig. Ik kwam er niet uit, maar ben snel en efficiënt geholpen door klantenservice, top.

Goede betrouwbare uitstraling.