9.8/10
9.8/10

Fiona

Super leuke DVD besteld! Helaas bleek 1 tekst van Sint niet passend bij de persoon ivm ziekte. Dit is snel en kosteloos opgelost!

Leuk verhaal, mooi gedaan!

De teksten van Sint alvast kunnen beluisteren op de site

Viki Vandevenne

We zijn zeer tevreden met de video van de Sint! Als je een vraag hebt, kan je die stellen en wordt die ook binnen enkele dagen opgelost. We kijken er alvast naar uit om de video te tonen binnen een... We zijn zeer tevreden met de video van de Sint! Als je een vraag hebt, kan je die stellen en wordt die ook binnen enkele dagen opgelost. We kijken er alvast naar uit om de video te tonen binnen een week: zo spannend! Alvast bedankt!

Bij een probleem kan je je vraag stellen en wordt die opgelost op een vriendelijke manier.

De baard van Sinterklaas vervangen door een betere baard die er echter uitziet en niet op een nieuwe pruik lijkt.

Francine Babenko

Super voor kinderen!

Snelheid, leuk verhaal, realistisch voor kinderen.

Ik heb een aantal tips. Voor volwassen de complimenten daar meer op aanpassen. Deze zijn nu alleen op kinderen gericht. Het zou ook fijn zijn als je bijv de tekstjes net als de naam kunt luisteren... Ik heb een aantal tips. Voor volwassen de complimenten daar meer op aanpassen. Deze zijn nu alleen op kinderen gericht. Het zou ook fijn zijn als je bijv de tekstjes net als de naam kunt luisteren zodat je weet wat er gezegd wordt en wat het beste aansluit. Ook zou een optie zelf iets in laten spreken door jullie ook nog iets zijn zodat je opvoedtip helemaal aansluit. Eventueel tegen betaling en met vermelding dat dan de video iets later geleverd wordt. Zijn ideeen/tips het is nu al super leuk maar mochten jullie willen innoveren dan kunnen jullie hier misschien wat mee.

Merel

Geniale oplossing in versoberde tijden

Persoonlijke boodschappen van de sint en foto's worden zichtbaar in een filmpje. Fijn ook dat je de sint kunt laten aangeven waar de kadoos staan. Mooie start van pakjesavond. Ik kijk nu al uit... Persoonlijke boodschappen van de sint en foto's worden zichtbaar in een filmpje. Fijn ook dat je de sint kunt laten aangeven waar de kadoos staan. Mooie start van pakjesavond. Ik kijk nu al uit naar de gezichtjes van de kids?

Wat mij betreft zou de collectie van 'helden' groter mogen, zoals ook freek vonk ;)

Ineke Persenaire

Top

Er wordt geboden wat belooft is, heel goede klantenservice!

Iets duidelijker zijn dat na de 'aanvullingen de aanvraag nog verder gaat. Ik dacht dat ik na het downloaden van de gegevens ik klaar was. ( kan ook zijn omdat ik domme doos ben)

Super behulpzaam en vriendelijk. De kids vinden deze dvd altijd geweldig en kijken er dit jaar alweer naar uit.

Vriendelijk, flexibel en meedenkend.

Rabia

Goede Service Top Product!

Snelle klantenservice/ snelle levering/ bij fout video nieuwe code.

Niks misschien telefonisch bereikbaar zijn?

Sabine

Heel goed

Super snelle reactie van de klantenservice. Erg vriendelijk.

Nee, deze heb ik niet

Barry

Makkelijk allemaal

Waarschuw dat je beter niet 2x dezelfde content kiest

Haas

Snelle reactie!

Snelle reactie van klantenservice en videoboodschap aangepast op mijn verzoek.