9.8/10

W.D. van den top

Goede ervaring, vriendelijke klantenservice

nog niet van toepassing

Leo Verhoef

Had even een klein probleempje met het invullen van de tekst. Binnen eenpaar minuten door het team opgelost.

Zeer professioneel gemaakt. Leuke rode draad in het verhaal. Veel oog voor details. Teksten die je zelf kunt toevoegen sluiten fantastisch aan op de belevingswereld van kinderen. Teksten van de Sint... Zeer professioneel gemaakt. Leuke rode draad in het verhaal. Veel oog voor details. Teksten die je zelf kunt toevoegen sluiten fantastisch aan op de belevingswereld van kinderen. Teksten van de Sint psychologisch verantwoord.

Volgend jaar deelfakes-technologie gebruiken bij het inspreken van de (kinderliedje)namen. Hiermee sluit de uitgesproken naam naadloos aan bij de rest van de zin die de Sint uitspreekt. Nu hoor je... Volgend jaar deelfakes-technologie gebruiken bij het inspreken van de (kinderliedje)namen. Hiermee sluit de uitgesproken naam naadloos aan bij de rest van de zin die de Sint uitspreekt. Nu hoor je als volwassene (kinderen hebben dat waarschijnlijk niet in de gaten) een klein verschilletje

Brenda

Fantastische

Snelle reactie, snel opgelost

Maire

Hele fijne klantenservice! Reageren heel snel en zijn behulpzaam

Goede klantenservice

Jo-Ann Veldhuijsen

Top!

Klantgericht

Meerdere keuzes kunnen kiezen per categorie

barbara

Supersnelle vriendelijke reactie

duidelijk, makkelijk, vrolijk

King Yiu

Super leuk en zeer vriendelijk en service gericht!

Kwaliteit video is top en de online service is een voorbeeld voor vele bedrijven!

Geen enkele, kan alleen maar zeggen dat jullie een topservice hebben zelfs in deze enorme drukke tijd!

Suzan Gebbink-Bonhof

Een vraag gemaild. Dat ik de download kwijt was en ik kreeg gelijk antwoord met de download erbij. Super top! ??

Verder bestel ik al jaren een dvd & download. Geweldig hoe jullie dit...

Verder bestel ik al jaren een dvd & download. Geweldig hoe jullie dit maken en ook is de download er snel en ook de dvd via de post.

Gelijk reactie

Renske Hintzen

Geweldig, wederom een super service

Snelle communicatie, goed product

Meer opties bij kinderhelden.

Jelle

Ik was zelf vergeten wat informatie toe te voegen aan de video en vroeg de klantenservice om hulp. Binnen enkele minuten antwoord, met daarin een voucher om gratis een nieuwe video samen te stellen.... Ik was zelf vergeten wat informatie toe te voegen aan de video en vroeg de klantenservice om hulp. Binnen enkele minuten antwoord, met daarin een voucher om gratis een nieuwe video samen te stellen. Topservice.

Leuke video, snelle klantenservice.

Geen.