9.8/10
9.8/10

L. van Ham

Ik had deze video via Social Deal besteld maar het verkeerd ingevuld (met maar 1 persoon ipv 4). Ik heb de klantenservice een bericht gestuurd hoe ik dit op kon lossen en kreeg supersnel op een... Ik had deze video via Social Deal besteld maar het verkeerd ingevuld (met maar 1 persoon ipv 4). Ik heb de klantenservice een bericht gestuurd hoe ik dit op kon lossen en kreeg supersnel op een zaterdagavond (!) een reactie met oplossing. Super!

Vriendelijke en snelle klantenservice

Ilse

Top

Misschien een tipsbalkje voordat men een video maakt. Bijvoorbeeld: probeer verschillende dingen aan te vinken voor een afwisselende video. Of bepaal van de voren de volgorde van de mensen.

Wegrzyn

Fantastish

snel, prachtig gedaan !

R.ten Have

Ik had mijn email adres foutief doorgegeven (typefout): dus de link naar de videofilm ontving ik niet. Toen ik de dag nadat ik de video besteld en betaald had- nog geen link ontvangen had heb ik een... Ik had mijn email adres foutief doorgegeven (typefout): dus de link naar de videofilm ontving ik niet. Toen ik de dag nadat ik de video besteld en betaald had- nog geen link ontvangen had heb ik een mail gestuurd met de vraag of men na kon kijken wat er mis was gegaan. Niet veel later kreeg ik al antwoord betreffende het verkeerd doorgegeven mailadres. De link naar de video wer gelijk naar mij verstuurd. Nadat deze niet te openen was kreeg ik nogmaals de link doorgestuurd. Deze keer werkt deze perfect. We hebben de film gelijk gekeken (zonder de kids natuurlijk)....wát een geweldig leuke film is het geworden. Ik wil de medewerkers van Video van Sint heel erg bedanken voor de supersnelle reactie en de vlotte service!!

Goede service

Ga zo door!

Bart

Fantastisch!

Hele goede klantenservice

Onno

Heel erg goed

Niet te beroerd om iets te regelen.

Iets sneller reageren

C.Rijpert

Vlotte en vriendelijke reacties op vragen

Snel reageren bij onduidelijkheden

Geen...

Wilma en John (oma en opa)

Super snel met antwoord bij vragen. En de video is zo leuk geworden echt niet zo verwacht de verhaaltjes erom heen ik kan niet wachten tot 5 december, om het spannende koppie van mijn jongste... Super snel met antwoord bij vragen. En de video is zo leuk geworden echt niet zo verwacht de verhaaltjes erom heen ik kan niet wachten tot 5 december, om het spannende koppie van mijn jongste kleindochter te zien.

Heel snel bij een vraag
Het verhaal om de slagzinnen heen zo top.

Lisette Speelmans-Koek

We bestellen hier al jaren de video en ieder jaar genieten mijn kids ervan. Zelfs de oudste van 12. En het leuke is dat in de loop van de jaren er leuke items zijn bijgekomen

Als je een foutje (verkeerde leeftijd) hebt gemaakt lossen ze het voor je op en krijg je kostenloos een nieuwe dvd thuis gestuurd

Linda

Super service als je een vraag mailt !!
Heel fijn dat je met aandacht geholpen wordt..

Service goed! Snelle reactie en goede oplossing als er iets is..top!

Van de voucher die bij sint video erbij kwam voor schoen video misschien wat duidelijker dat t voor 1 foto uploaden is..