9.8/10
9.8/10

Mk van den Brink -loughrey

Ik bestel al 6 jaar een Sint video,en ieder jaar genieten mijn kleinkinderen enorm ervan.Pakjes avond zou niet compleet zijn zonder Sint en zijn pieten op televisie.

Persoonlijk verhaal

Zou voor kinderen van hetzelfde leeftijd(tweeling) wat variatie in kunnen komen

Jenna

Nu twee keer de video gemaakt. Heel blij mee, kinderen vinden het super, snel gemaakt, veel keus in verhaallijn.

Snelle reactie, video is heel makkelijk te maken

Geen verbeterpunten

Patricia van Driel

De service is super goed en de films zijn elk jaar weer fantastisch!! Mijn meiden vinden het altijd zo leuk!! Altijd een feestje om naar te kijken! En de service, geweldig! Ik was heel stom m’n... De service is super goed en de films zijn elk jaar weer fantastisch!! Mijn meiden vinden het altijd zo leuk!! Altijd een feestje om naar te kijken! En de service, geweldig! Ik was heel stom m’n neefje vergeten bij de download versie, ik kreeg een code en kon kosteloos een nieuwe maken met neefje!

Elk jaar is het een super leuk verhaal

Carmen

Snelle download en zelfs aanpassing achteraf

Klantenservice

Sinterklaas heeft verschillende stemmen

Esther Van Elden

Zeer goede ervaring!!

De service en de mega snelle reactie

Geen verbeterpunten, zeer tevreden

Bep Roodnat

Ontzettend leuk, prima en snel geleverd, zelfs binnen twee uur een kleine correctie kunnen doen

Professionele films

Niet zo een twee, ga erover nadenken

Super service!

Mooie, leuke video. Goede service toen ik iets verkeerd had aangeklikt.

Duidelijker vermelden dat je niet twee keer voor dezelfde opties kan kiezen, of het aantal opties vergroten. In een familie vol met paardenliefhebbers konden we helaas maar bij 1 persoon voor deze... Duidelijker vermelden dat je niet twee keer voor dezelfde opties kan kiezen, of het aantal opties vergroten. In een familie vol met paardenliefhebbers konden we helaas maar bij 1 persoon voor deze optie kiezen.

Zuijdervliet

Geweldig pakket en zeker de moeite waard om aan te schaffen!!!

Verzending is supersnel en de klantenservice is echt top!

De ansichtkaart beviel goed. Onze dochter voelde zich...
Geweldig pakket en zeker de moeite waard om aan te schaffen!!!

Verzending is supersnel en de klantenservice is echt top!

De ansichtkaart beviel goed. Onze dochter voelde zich heel speciaal, omdat ze een persoonlijk kaartje kreeg van de Sint.

De losse verhaaltjes zijn heel erg leuk. Mijn dochter vraagt elke dag weer of ze een verhaaltje mag.

Wij gaan 5 december zeker genieten van onze film met Sinterklaas.

Alles. Er zijn geen slechte punten!!!

Geen. Helemaal top.

Snel de download binnen, ook na een aanpassing (wat heel fijn is dat dit kan) weer snel een nieuwe versie!

De mogelijkheid om een fout te herstellen (in ieder geval bij de download optie).

Bij meer kinderen (in ons geval 8) aangeven dat bij hetzelfde gekozen compliment/lekkernij/etc. Sint dezelfde tekst uitspreekt, waardoor er herhaling is.

Prettig bedrijf

Erg persoonlijk snelle service

Afluisteren als soort demo voordat je bestelt