9.8/10
9.8/10
9.6/10

Goede service en snel contact

Snelle afhandeling van vragen. Erg goede service.

Eigenlijk geen

Helen

Goede en snelle service en snelle levering

Het gemak waarmee je de video kan samenstellen

Bij de opvoedtip: spreek eens vaker met vrienden af stond niet aangegeven dat deze alleen past voor volwassenen. Gelukkig kreeg ik snel een nieuwe versie waarin ik een andere tip had uitgekozen voor... Bij de opvoedtip: spreek eens vaker met vrienden af stond niet aangegeven dat deze alleen past voor volwassenen. Gelukkig kreeg ik snel een nieuwe versie waarin ik een andere tip had uitgekozen voor mijn 7 jarige dochter.

Heel gemakkelijk in te vullen. Erg leuk verhaal en goed verzorgde video.

Snelle reactie bij vragen

Standaard een kopie link aan de opdrachtgever

Top geholpen!!

Geen!

Joyce

Top!

Makkelijk in te vullen

Het was mij niet duidelijk dat er in de prijs standaard maar 1 kind zit. Extra kind(eren) toevoegen heeft een meerprijs. Prima en logisch, maar mij vooraf niet duidelijk.

Laurens

Supersnel geholpen na een foutje. Goede service!

Duidelijk, snelle service

Geen idee

Annemiek

Perfect

Goede en vriendelijke service

Nvt

Marcel

Zeer tevreden over de service, in de eerste video had ik twee keer pizza opgegeven. Hierdoor herhaalde de Sinte twee keer exact dezelfde tekst....Verzoek tot omzetten naar een andere lekkernij was... Zeer tevreden over de service, in de eerste video had ik twee keer pizza opgegeven. Hierdoor herhaalde de Sinte twee keer exact dezelfde tekst....Verzoek tot omzetten naar een andere lekkernij was geen probleem en nog dezelfde dag ontving ik een nieuwe video. Helemaal top!

Goede service

Waarschuwen als je een selectie dubbel maakt...zoals in mijn geval twee keer Pizza!

Snel en correct regageren op vragen

Bram

Elke jaar erg leuk. De kinderen genieten enorm en wij dus ook. Helaas werkt de DVD maar op een aantal dvd spelers. Vooraf dus goed testen om teleurstellingen te voorkomen.

Mooie kwaliteit, snel leverbaar.

De dvd werkt al 4 jaar op rij niet.