9.8/10
9.8/10

Rianne

Geweldige service! Tijdens het maken van de film hadden we een verkeerde eigenschap toegevoegd waardoor de film eigenlijk niet meer bruikbaar was. Nadat we contact hadden opgenomen met de... Geweldige service! Tijdens het maken van de film hadden we een verkeerde eigenschap toegevoegd waardoor de film eigenlijk niet meer bruikbaar was. Nadat we contact hadden opgenomen met de klantenservice, kregen we een code om de film opnieuw te maken. Nu is hij perfect en kunnen we de film vol trots aan de kinderen laten zien! We gaan zeker vaker gebruik maken van 'De video van Sint'.

-Goede service
- Snelle levering van de film
- Contact met klantenservice verloopt soepel en snel

Het blijft een goede vondst, deze videoboodschap!!

Service bij probleem.

Zo te lezen ben ik niet de enige, maar het was niet duidelijk dat ik een (foto van een) tekening moest uploaden ipv een foto van kind zelf. Is gelukkig netjes opgelost.

Dijmph van Merode

Video van Sint vind ik geweldig! Ik heb nu voor he tv 4e jaar achter elkaar een video besteld en iedere keer weer waren de kinderen enthausiast bij het zien van de video.

Opvallend sterke punten vind ik de service en de klantvriendelijkgeid! Het team van de Video van Sint zijn goed bereikbaar via mail en chat. Reageren heel snel op gragen en lossen problemen ?cht... Opvallend sterke punten vind ik de service en de klantvriendelijkgeid! Het team van de Video van Sint zijn goed bereikbaar via mail en chat. Reageren heel snel op gragen en lossen problemen ?cht voor je op! Geweldig!

Verbeterpunten zouden kunnen zijn om nog meer hobby's en kwaliteiten te benoemen. Voorbeeld: er is zoveel gereedschap voor kinderen. Ze klussen war af hoor, zagen, timmeren, boren etc. maar ik kan... Verbeterpunten zouden kunnen zijn om nog meer hobby's en kwaliteiten te benoemen. Voorbeeld: er is zoveel gereedschap voor kinderen. Ze klussen war af hoor, zagen, timmeren, boren etc. maar ik kan dat nergens kwijt. Ook kinderen die muziek les volgen kan ik niet vinden. En zo zijn er wel meer onderwerpen, m.n. voor kinderen die ik graag zou terugvinden bij de mogelijkheden om in te vullen.

Diana boog

Top! En erg leuk.....zelfs leuker en goedkoper dan een Sint op bezoek laten komen (en de DVD bewaren voor later als ze groot zijn :) )

Goede service, snelle reactie ook als er iets mis gegaan is (wat kan natuurlijk!)

Niets!

H. Driehuis

Voor de 3e keer Video van Sint besteld. Maar de kwaliteit is flink achteruit gegaan. Waar er vorige jaren nog echt een verhaallijn in zat is dat nu compleet weg.
Wel krijgt elk kind nog...
Wel krijgt elk kind nog steeds een leuk zegje van Sint over zichzelf. Nadeel is dat teksten herhaald worden. Wij hadden 2 kinderen van 6 jaar en bij beide kinderen werden dezelfde zinnen gezegd. Dat moet echt niet kunnen!

- Persoonlijk verhaaltje bij elk kind
- Foto te tonen bij elk kind
Kinderen zijn ontzettend onder de indruk van een Sint die ze met hun eigen naam en hobbies aanspreekt. Blijft geweldig!

- Meer variatie in te selecteren onderwerpen, ook variëren door de jaren heen
- Meer variatie in te selecteren onderwerpen, ook variëren door de jaren heen
- Verschillende teksten voor kinderen van dezelfde leeftijd, in plaats van dezelfde. Alerte en/of oudere kinderen valt dit te goed op.
- Graag weer terug naar de kwaliteit van voorgaande jaren. Nu is het heel erg uitgekleed (alleen Sint die de kinderen toespreekt en 1 liedje).

sandra van de Sanden

Elk jaar weer koop ik de video van de sint. Het blijft een groot succes. Hoe kan sinterklaas alles toch weten. ondertussen weten ze dat op het eind bekend wordt gemaakt waar de pakjes liggen en... Elk jaar weer koop ik de video van de sint. Het blijft een groot succes. Hoe kan sinterklaas alles toch weten. ondertussen weten ze dat op het eind bekend wordt gemaakt waar de pakjes liggen en zitten start klaar :)
Dit jaar had ik een foutje gemaakt met de video maken en werd binnen 1 uur geholpen waarna probleem is opgelost. zonder extra kosten en met zeer snelle service

leuk, lang verhaal met vele extra opties

het was me niet meteen duidelijk wat bedoelt werd met wat voor soort foto ik moest toevoegen voor optie 2 en 3 (pakjes kamer en machine)

Aafke Van den Heuvel

Super service !! Al meerdere jaren besteld, nu had ik iets niet goed begrepen en dit is prima opgelost !

Chat service

Duidelijkheid welke foto/tekening waar te plaatsen

Van dongen

Vorige jaar ook gedaan en voor de kinderen een superleuke verrassing!! Dus dit jaar weer, was even iets fout gegaan bij verzending/levering maar dit is uitstekend opgelost! Dus klaar voor een leuke... Vorige jaar ook gedaan en voor de kinderen een superleuke verrassing!! Dus dit jaar weer, was even iets fout gegaan bij verzending/levering maar dit is uitstekend opgelost! Dus klaar voor een leuke sinterklaas!!!

Marijke

Ik had leeftijd van kleindochter niet goed doorgegeven. Dit werd aangepast. Snel antwoord op vragen. Echt een aanrader

Problemen worden opgelost

Janny

Fantastisch bedrijf met snelle levering en service

Kindvriendelijk, leuke herkenbare opmerkingen en goede kwaliteit van video.

Na 5 jaar besteld te hebben zijn de onderwerpen wat dun bezaaid om voor volwassenen in te vullen.