9.8/10
9.8/10

Hans Van Even

Did is het derde jaar dat we Video Van Sint gebruiken, en de kinderen zijn er echt gek op, heel hard bedankt voor de toffe verhalen and videos and voor de goede service, 5 stars!

Elk jaar nieuwe videos.

Zou tof zijn om naar Frankrijk te kunnen zenden ;)

Angela

Super!!!! Gemakkelijk om te maken en heel snel geregeld. Ook contact met de klantenservice gehad, zeer klantvriendelijk. Een aanrader!!

Gemak, snelheid en zeer klantvriendelijke klantenservice!

Tekeningvideo via mobiel werd niet zo mooi. Super opgelost, nieuwe code ontvangen en via de laptop alsnog een tekeningvideo gemaakt!

Super bedrijf en goede service. Wij kijken ernaar uit om het ons zoontje te laten zien.

Komen met oplossing als er een foutje is gemaakt mits dit natuurlijk mogelijk is.

maarten

Ik heb zelf een foutje gemaakt en dit kon gelukkig binnen 10 minuten opgelost worden.
WAT EEN TOP SERVICE

leuke verhaaltjes voor de kinderen

Belinda Dollee

Top! Snel gemaakt en snel ontvangen. Maakt vast en zeker veel indruk :)

Kwaliteit is prima!

Snelle reactie op vragen en "problemen"!

Aangeven binnen welke periode het product klaar zal zijn.

Snelle reactie na vragen. Een probleem met adres en verzenden werd kosteloos opgelost.

Marieke

Zeer fijn bedrijf..er was een klein foutje aan mij kant, en hun hadden er voor gezorgd dat ook dat heel snel opgelost werdt, binnenkort alles compleet van de sint dvd's.
Heb de downloads al...
Heb de downloads al gezien, en ze zijn super leuk geworden.

Pascal

Super leuk in elkaar gezet! En een prima klanten service.

Moniek

Super makkelijk om te maken en een resultaat waar de kinderen het nog lang over hebben!! Echt zo leuk. Zeer snelle en correcte verwerking. En een top service, ook bij probleempjes.

Service bij iets wat mis was gegaan bij het maken van de film was geweldig. Mailtje gestuurd, binnen een paar uur reactie en een passende oplossing. Top!