9.8/10
9.8/10
9.6/10

Punten gescoord bij mijn nichtjes door deze geweldige video! Beetje op korte termijn het idee bedacht maar binnen een uur de video in mijn mailbox. Super snel en super leuk!

Vermelden dat het kan dat de mail in de ongewenste mailbox terecht kan komen. Ik raakte namelijk lichtelijk in paniek dat het niet gelukt was.

Petra Touw

Snelle verzending, keurig verpakt.

Snelle antwoorden op mijn vragen

Heb alleen maar positieve ervaringen met Video van Sint. Heel snel en fijn geholpen door Klantenservice toen er een foutje in het filmpje zat.

Duidelijkheid mbt levertijd.
Snelle reactie bij vraag.
Heel leuk eindresultaat.

Helemaal fantastisch! Wij bestellen al een aantal jaar bij Video van Sint en zijn echt elk jaar weer dik tevreden. De kinderen vinden het geweldig! Dit jaar is mijn dvd zoekgeraakt bij de post, ik... Helemaal fantastisch! Wij bestellen al een aantal jaar bij Video van Sint en zijn echt elk jaar weer dik tevreden. De kinderen vinden het geweldig! Dit jaar is mijn dvd zoekgeraakt bij de post, ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, top service!

Zeer eenvoudig te bestellen, alles heel duidelijk

Dinie

Goede service was een kopie vergeten te bestellen en dat kon alsnog.Is het verloren gegaan bij de post.
Sturen ze geheel zonder verdere kosten een nieuwe. Super hoor. En de video is superleuk gemaakt.
Kleinkinderen vinden het erg leuk

L. Souren

Zeer tevreden , ik bestel de dvd al jaren en ieder jaarweer een groot succes

Iedere keer weer leuk en verrassend. Gemakkelijk te bestellen .

Zo door blijven gaan!

Sofie Deblauwe

Reeds enkele keren zien verschijnen op Facebook voorbije jaren maar dit jaar voor de eerste keer zelf besteld.Heb hem natuurlijk al eens bekeken en weet met zekerheid dat dit het allerleukste cadeau... Reeds enkele keren zien verschijnen op Facebook voorbije jaren maar dit jaar voor de eerste keer zelf besteld.Heb hem natuurlijk al eens bekeken en weet met zekerheid dat dit het allerleukste cadeau zal worden dat de sint kan brengen.Zeker omdat dit nu net niet op ‘de’brief staat.Had ook nog een vraagje nadien en die werd zeer snel beantwoord.Ook snelle verzending naar Belgie.Danku!Kijk alvast uit naar de reactie van de kinderen.zalig!Tot volgend jaar!

Snelle verzending
Snelle reactie bij vraag

Virginia G.

Super gave dvd ontvangen weer dit jaar vorig jaar ook een dvd laten maken voor de kids en nu weer echt een aanrader !

Duidelijker aangeven wanneer je de dvd kunt verwachten er staat namelijk op de site dat het binnen 24 uur verzonden word en dat je op de hoogte word gebracht wanneer het verzonden word maar dit is... Duidelijker aangeven wanneer je de dvd kunt verwachten er staat namelijk op de site dat het binnen 24 uur verzonden word en dat je op de hoogte word gebracht wanneer het verzonden word maar dit is bij mij beide niet gebeurt pas nadat ik contact heb gehad met de klanten service werd me duidelijk wanneer ik iets kon gaan verwachten ik heb de dvd 4 dagen na de bestelling ontvangen

Goede en klantvriendelijke service
Producten van goede kwaliteit

Jolanda P

Al 5 x besteld en elke keer netjes afgehandeld. Dit jaar voor het eerst besteld met een actiecode. Bleek iets mis met de code maar nog geen uur later was alles opgelost en hebben wij wederom mogen... Al 5 x besteld en elke keer netjes afgehandeld. Dit jaar voor het eerst besteld met een actiecode. Bleek iets mis met de code maar nog geen uur later was alles opgelost en hebben wij wederom mogen genieten van een geweldig Sinterklaasverhaal.

Het nakomen van afspraken. Snelheid van leveren!

Gewoon zo doorgaan!