9.8/10
9.8/10
9.6/10

Super fijn en snel geholpen toen bleek dat de foto's in onze video niet goed zichtbaar waren.

Snelle en goede service

Heel klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Krijg alle e-mails in mijn spam binnen

Ans Dinnissen

Heel goed. Wis even niet hoe het moest en via chat bericht kreeg ik meteen snel antwoord.
Ook heel snel, met het doorsturen, zodat je het meteen kon downloaden.

Mooie site, snelle reactie, snel gemaakt en meteen kunnen downloaden.

Ik vind, de reclame misleidend.
Moet beter vermeld staan, dat er bij ieder persoon meer, ook duurder wordt.

Zeer goede ervaring van een product dat prijs/kwaliteit zeer sterk is. Dit jaar voor eerste maal ook klein probleem gehad (onze zending was verloren geraakt). Na contact met super klantvriendelijke... Zeer goede ervaring van een product dat prijs/kwaliteit zeer sterk is. Dit jaar voor eerste maal ook klein probleem gehad (onze zending was verloren geraakt). Na contact met super klantvriendelijke helpdesk nieuwe verzending geregeld. Zelf met deze kleine tegenslag toch nog steeds super tevreden.

Goede kwaliteit
Super klantvriendelijke helpdesk
Problemen worden onmiddellijk en snel opgelost

G. Warnaar

We zijn echt tevreden over het resultaat van de DVD en de service is top. Elk jaar genieten we weer van de leuke reacties van onze kleinkinderen. Zaterdag vieren we met z'n allen Sinterklaas en door... We zijn echt tevreden over het resultaat van de DVD en de service is top. Elk jaar genieten we weer van de leuke reacties van onze kleinkinderen. Zaterdag vieren we met z'n allen Sinterklaas en door de goede service hebben we de DVD op tijd ontvangen.

Direct antwoord op de vragen en elk jaar weer leuke nieuwe items.

nee

Carjola doek

Super goeie service ,direct antwoord op me vraag! Kinderen genieten elk jaar van de super mooie DVD ga mooi zo door en tot volgend jaar ?

Direct antwoord terug per mail op me vraag

Cindy Josephina leonardus Van Den eynden

Ondanks een dubbele bestelling van mezelf per ongeluk heeft dit bedrijf dit zeer professioneel opgelost!nogmaals men dank.ik raad iedereen aan om video van de sint te bestellen. Is zeer leuk om naar... Ondanks een dubbele bestelling van mezelf per ongeluk heeft dit bedrijf dit zeer professioneel opgelost!nogmaals men dank.ik raad iedereen aan om video van de sint te bestellen. Is zeer leuk om naar te kijken

Als je een vraag hebt en mailt binnen het half uur antwoord en zeer vriendelijk!

Blijf verder doen zoals jullie nu bezig zijn! Top service en kwaliteit

Ann De Rycke

Heerlijk voor de kinderen!
Prima service en heel correcte communicatie met de klant! Top!

Had een kortingscode via Kruidvat ,het lukte eerst niet goed.Maar na dat ik contact heb gehad per mail,is het prima gelukt.Ben er erg blij mee.Top service geleverd.

Het was voor mij niet duidelijk dat ik van de Kruidvat code alleen de download kon bestellen,misschien beter vermelden.

maes alexandra

Superleuk goed contact alles steeds in orde doe het al enkele jaren en iedereen geniet er telkens van

vragen worden altijd snel behandelt en de afhandeling en versturen van product steeds snel en in orde