9.8/10
9.8/10
9.6/10

Zelf een fout in de bestelling gemaakt, maar alsnog kosteloos opnieuw een video mogen maken! Super service.

Ria Frijters

Super aardig had een verkeerde bestelling geplaatst is kosteloos opgelost super nogmaals Bedankt hiervoor

Blijft ieder jaar weer leuk !

Goede ervaring! Had een foto geupload die in de video verkeerd tot z'n recht kwam. De video kon ik zo niet gebruiken. Video van Sint heeft het super opgepakt: nieuwe video binnen paar dagen in huis.... Goede ervaring! Had een foto geupload die in de video verkeerd tot z'n recht kwam. De video kon ik zo niet gebruiken. Video van Sint heeft het super opgepakt: nieuwe video binnen paar dagen in huis. Zeer snelle reactie via de chat. Superservice!

Snelheid, klantvriendelijkheid

Iets bedenken waardoor je bij het invullen van de gegevens en foto's weet hoe het eruit komt te zien in de video. Dat scheelt Video van Sint zelf ook weer werk ;-)

Martin

Leuke video ontvangen! Foutje van mij werd kosteloos aangepast. Super service!

Doen niet moeilijk, oplossinggericht

Jacqueline

Toporganisatie! Had zelf (per ongeluk) verkeerd gekeken waardoor er toch enige miscommunicatie ontstond. Vanuit Video van Sint GIGA-GOED opgelost! #dankbaar!

Klantvriendelijk en supersnel.

Geen. Ga zo door!

Roel

Het bestelproces verliep soepel hoewel het wel prettig was geweest als je kon zien waar en wanneer de foto's en de opmerkingen gebruikt werden.
Verder is de video erg leuk. Bij ons werd de...
Verder is de video erg leuk. Bij ons werd de foto niet helemaal lekker geplaatst maar de klantenservice reageerde snel en netjes en het probleem werd keurig opgelost.
Helemaal tevreden dus.

Klantenservice reageerde snel.

Een voorbeeld van de foto's of de video an zich zou al heel prettig zijn.

Riet Jansen

Super die video van de sint, ik had een foutje gemaakt en ze lossen t op. raad iedereen zo n band aan, de kids genieten SUPER

Super service!!! De eerste bleek niet goed te zijn, haperde, maar kreeg na mijn melding hiervan binnen 2 dagen al een nieuwe die perfect is. En elk jaar weer een geweldige dvd, dit jaar, onze... Super service!!! De eerste bleek niet goed te zijn, haperde, maar kreeg na mijn melding hiervan binnen 2 dagen al een nieuwe die perfect is. En elk jaar weer een geweldige dvd, dit jaar, onze vijfde, is de dvd helemaal top gemaakt!!

Zelf per ongeluk verkeerd besteld, maar erg netjes opgelost.

Bieden goede servide

Mijn ervaring met de Video van Sint is TOP! De video is erg leuk. Ook de service is heel prettig. Ik had zelf een fout gemaakt, maar Video van Sint heeft me super geholpen met een oplossing. Erg... Mijn ervaring met de Video van Sint is TOP! De video is erg leuk. Ook de service is heel prettig. Ik had zelf een fout gemaakt, maar Video van Sint heeft me super geholpen met een oplossing. Erg fijn!

Video kun je goed personaliseren. Uitstekende klantenservice!