9.8/10
9.8/10

Joyce Donders

Het was me een bestelling wel. Eerst keer zaten er geen foto's bij het filmpje en toen heb ik meteen gemaild en netjes binnen 24 uur een reactie terug gehad, dat ze netjes een nieuwe dvd gingen... Het was me een bestelling wel. Eerst keer zaten er geen foto's bij het filmpje en toen heb ik meteen gemaild en netjes binnen 24 uur een reactie terug gehad, dat ze netjes een nieuwe dvd gingen maken.
De 2e keer was ik dus vergeten me huisnummer te vermelden. En is de dvd zoek geraakt. Heb Ik weer contact moeten opnemen, maar weer netjes binnen 24 uur een reactie zelfs op een zondag. Ook al was de 2e keer me eigenschuld hebben ze toch weer een dvd opgestuurd die ik vandaag heb ontvangen.

Wat een goede service en netjes opgelost. Naar alles zeg ik toch DOEN!
Hij is super leuk.

Snelle reactie op berichten

Super initiatief, ik bestel het al jaren en de kinderen zijn altijd super enthousiast !

Bij problemen nemen de mensen zeer snel contact met je op !

Makkelijke website. Heel erg leuke video's. En zeer goede klantenservice. Kan het iedereen aanbevelen.

Makkelijke website.
Goede klantenservice.

Marjolijn

Super tevreden over dit bedrijf. Heb een videoboodschap van de Sint voor mijn kinderen besteld. Het was helemaal super, behalve dat ik 2 keer hetzelfde had ingevuld om te zeggen over beide kinderen.... Super tevreden over dit bedrijf. Heb een videoboodschap van de Sint voor mijn kinderen besteld. Het was helemaal super, behalve dat ik 2 keer hetzelfde had ingevuld om te zeggen over beide kinderen. Omdat dit stukje er daarom op de video niet zo leuk uitzag, contact opgenomen. Ze hebben het gratis aangepast, echt super service!!

Klantenservice is super!

Janet Pluut

Een top klantenservice, snelle reactie.

Een top klantenservice!

Anne-Sophie

Een top klantenservice!!

Een top klantenservice!

Jeroen vonk

Super geholpen en zeer proffesioneel. Echt een aanrader en ik weet zeker dat elk kind dit geweldig vind en voor de prijs hoef je het niet te laten . Echt een leuke verassing voor een kleine prijs.

Duidelijk en goeie service

Mendel van den Berg

Erg leuke video! Had zelf de foto's van onze kinderen niet juist geuploaded en dit werd keurig opgelost door de klantenservice!

- goede, snelle reactie van klantenservice bij vragen
- download bestand na een uur al ontvangen
- makkelijk te maken

foutmelding geven als de foto niet juist is geuploaded, het is belangrijk dat op de knop 'bevestig' wordt geklikt bij de foto. Maar als je dit vergeet, komt er geen melding.

Bianca de Koning

Dit jaar heb ik voor mijn eigen kinderen en mijn 2 neefjes een videoboodschap laten maken, voor elk kind een eigen boodschap. De voorpret is ook leuk en als je resultaat dan thuis krijgt geweldig.... Dit jaar heb ik voor mijn eigen kinderen en mijn 2 neefjes een videoboodschap laten maken, voor elk kind een eigen boodschap. De voorpret is ook leuk en als je resultaat dan thuis krijgt geweldig. Ik zie die koppies al voor mij. Het is voor mij de 3e keer dat ik de videoboodschappen laat maken en ik merk dat ik zelf ook mee ga in de Sinterklaassfeer. Dit jaar ging het met een videoboodschap mis, maar dit is naar alle tevredenheid op tijd opgelost. Het is prettig dat je de Sint kan mailen en dat je binnen 24 uur al een reactie hebt, in mijn geval had ik al veel eerder een reactie. Ik vind het een aanrader om te doen voor ieder kind, het is zoooooooo leuk.

Bianca Vermeer

Super gave video ontvangen, helaas had ik een fout gemaakt in de leeftijd van 1 van mijn kinderen. Dit gemeld met de vraag of dit nog aangepast kinderen worden.
Ik had de video al via...
Ik had de video al via download ontvangen en ook was de DVD al onderweg.
Gelukkig maakte ze geen probleem, is de leeftijd aangepast en de nieuwe DVD onderweg.
Top service, dik tevreden?

Service