9.8/10
9.8/10

Lma Leensen Arts

Geweldig goede service, een echte aanrader en waar voor je geld!

Super service! Had een verkeerde foto gebruikt. Mocht direct gratis een nieuwe filmpje maken! Super tof!

Charley Berndsen-Teering

Elk jaar bestellen we weer de Video van Sint en elk jaar weer stralen de kinderen bij het zien van Sinterklaas die hun naam zegt, hun foto die in de film te zien is en alle weetjes die de Sint en de... Elk jaar bestellen we weer de Video van Sint en elk jaar weer stralen de kinderen bij het zien van Sinterklaas die hun naam zegt, hun foto die in de film te zien is en alle weetjes die de Sint en de Pieten weten over ze. Ik raad het echt iedereen aan.
De dvd is makkelijk te bestellen, zeer veel keuze en de afhandeling is uitstekend. Door een eigen domme fout had ik een fout gemaakt in de dvd. Zodra Video van Sint hier lucht van kreeg, kreeg ik een actiecode om de DVD kosteloos opnieuw te bestellen. Weer is de DVD binnen een paar dagen binnen. Tot volgend jaar!!

Veel keuze uit onderwerpen van de film
Elk jaar weer een nieuw spannend verhaal
Uitstekende klantenservice die snel op vragen reageert
Snelle levering en discreet (handig voor...
Veel keuze uit onderwerpen van de film
Elk jaar weer een nieuw spannend verhaal
Uitstekende klantenservice die snel op vragen reageert
Snelle levering en discreet (handig voor kinderogen)

Tot nu toe nog niets. Ga zo door!

Uiterst tevreden over de communicatie! Er wordt snel en netjes gereageerd... ik had zelfs bij beiden kinderen iets hetzelfde ingevuld wat ik niet eens door had maar waar mij wel op werd gewezen,... Uiterst tevreden over de communicatie! Er wordt snel en netjes gereageerd... ik had zelfs bij beiden kinderen iets hetzelfde ingevuld wat ik niet eens door had maar waar mij wel op werd gewezen, dubbel was niet leuk! Zijn geld meer als waard! Ik kan niet wachten op die snoetjes...

De communicatie!

Joyce

Super leuk en professioneel filmpje!
Makkelijk en leuk om te maken.

C v deenen

Erg fijn contact, duidelijk beschrijving van wat je moet doen om de video samen te stellen.
Door foutje 2x betaald voor hetzelfde product maar binnen uur weer antwoord en probleem opgelost....
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Vr Gr c van deenen

Carola

Het snoetje van mijn zoontje bij het zien vaag de video is goud waard: echt superleuk gedaan!

Bij de eerste video ontbraken er foto's. Na een mailtje hierover van mijn kant werd er razendsnel een nieuwe code toegestuurd waarmee de fout hersteld werd: heel erg klantvriendelijk die service!

Super service. Had een leeftijds foutje gemaakt word gewoon gratis veranderd en een nieuwe dvd opgestuurd.

Marsha van Asperen

Geweldig! Door een serverfout waren de foto's van onze dochter niet goed geladen en ontvingen wij de download/dvd zonder de foto's. Nadat ik contact had opgenomen, kreeg ik erg snel een reactie.... Geweldig! Door een serverfout waren de foto's van onze dochter niet goed geladen en ontvingen wij de download/dvd zonder de foto's. Nadat ik contact had opgenomen, kreeg ik erg snel een reactie. Video van Sint gaf mij een code waarmee ik geheel GRATIS een nieuwe download/dvd kon bestellen. Een topservice dus!

Mooie kwaliteitsvideo; prachtig in elkaar gezet; erg persoonlijk.
Goede klantenservice.

Geef gebruikers direct de tip om de video vanuit Google Chrome te bestellen. Bij ons ging het mis met Internet Explorer.

Groot plezier voor jong en oud, fijne en snelle klantenservice. Zelfs een naam kan (gratis) ingesproken worden, zodat het voor iedereen helemaal persoonlijk is. Echt top! Zowel contact met... Groot plezier voor jong en oud, fijne en snelle klantenservice. Zelfs een naam kan (gratis) ingesproken worden, zodat het voor iedereen helemaal persoonlijk is. Echt top! Zowel contact met klantenservice als het uiteindelijke product

Klantenservice
De manier waarop je de video kunt laten maken

Blijf zo doorgaan