Contact met medewerkers
Behandeling

Hans

Met vriendin

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je beoordeling Hans!

Ik heb het bezoek als zeer prettig ervaren ,ik werd goed voorbereid en gerust gesteld. Ik zou iedereen die een behandeling moet ondergaan
Vie Denta aanbevelen ,ik heb een behandeling onder...
Vie Denta aanbevelen ,ik heb een behandeling onder narcose gehad en mijn prothese onder en boven meteen in gekregen .Ik heb geen pijn ,napijn of ander ongemak ervaren na de behandelingen ben zo blij en tevreden en zou tegen iedereen die bang is of super geholpen wil worden om een afspraak te maken bij Vie Denta Oirschot !!!

Ga zo door !!

Reactie VieDenta Kliniek:

Super bedankt voor je mooie woorden! Als team zijn wij erg blij dat we jou hierbij hebben kunnen helpen. Geniet van die mooie glimlach!

Evie

Heel fijn , mijn angst was groot ,maar alles is zo meegevallen dankjewel Willem .Ook mijn complimenten voor alle dames die daar werken !

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je review Evie! Wat fijn om te horen dat de behandelingen zo zijn meegevallen.

Cisca Gerrits

Goed zoals gewoonlijk

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor je review Cisca! Wij zijn blij om te horen dat je de behandeling zo positief hebt ervaren.

Pepijn den Engelsman

Ondanks grote zenuwen een hele positieve ervaring gehad. Jullie begrijpen de angst van patiënten en gaan daar goed mee om. Narcose behandeling is een hele fijne optie die voor mij een uitkomst is... Ondanks grote zenuwen een hele positieve ervaring gehad. Jullie begrijpen de angst van patiënten en gaan daar goed mee om. Narcose behandeling is een hele fijne optie die voor mij een uitkomst is geweest. Naar de tandarts gaan hoort er nu eenmaal bij in het leven, voor mensen zoals mij is het enorm fijn dat jullie kliniek er is!

Heb je nog tips voor ons?

Geef jullie zelf een schouderklopje en ga zo door!

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor je mooie woorden Pepijn! Wij zijn enorm blij om te horen dat jij de behandeling onder narcose zo prettig hebt ervaren, ondanks de angst voor de tandarts.

Michel Hogenboom

Heel erg goed.

Heb je nog tips voor ons?

Nee, het is helemaal top.

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je review Michel! Fijn om te horen dat jij de behandeling zo prettig hebt ervaren!

Wilma Laros

Heel positief, ik zelf vind het heel belangrijk dat je je prettig en veilig voelt

Heb je nog tips voor ons?

Iets meer duidelijkheid, BV ik heb een keer gehad dat mijn afspraak meer dan een uur over tijd was dus ging ik zelf maar even vragen of ze me niet vergeten waren

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor je mooie review Wilma! Fijn om te horen dat je op je gemak bent in onze kliniek. Ook bedankt voor je tip; wij zullen hiermee aan de slag gaan!

Vivian

Prettig

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review Vivian! :)

Jos Janssen

Ik werd verwacht voor een spoedbehandeling en dat ging goed

Reactie VieDenta Kliniek:

Wat fijn om te horen dat de behandeling zo goed is verlopen. Bedankt voor deze review Jos!

Caroline Hoedemaeckers

(Bewerkt)

Heel goed

Muziek in de behandelkamers

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review Caroline! Ook bedankt voor je tip; hier gaan we zeker mee aan de slag!