Met vriendin
Heb je nog tips voor ons?
Reactie VieDenta Kliniek:
Heel erg bedankt voor je beoordeling Hans!
Heel erg bedankt voor je beoordeling Hans!
Ga zo door !!
Super bedankt voor je mooie woorden! Als team zijn wij erg blij dat we jou hierbij hebben kunnen helpen. Geniet van die mooie glimlach!
Heel erg bedankt voor je review Evie! Wat fijn om te horen dat de behandelingen zo zijn meegevallen.
Bedankt voor je review Cisca! Wij zijn blij om te horen dat je de behandeling zo positief hebt ervaren.
Geef jullie zelf een schouderklopje en ga zo door!
Bedankt voor je mooie woorden Pepijn! Wij zijn enorm blij om te horen dat jij de behandeling onder narcose zo prettig hebt ervaren, ondanks de angst voor de tandarts.
Nee, het is helemaal top.
Heel erg bedankt voor je review Michel! Fijn om te horen dat jij de behandeling zo prettig hebt ervaren!
Iets meer duidelijkheid, BV ik heb een keer gehad dat mijn afspraak meer dan een uur over tijd was dus ging ik zelf maar even vragen of ze me niet vergeten waren
Heel erg bedankt voor je mooie review Wilma! Fijn om te horen dat je op je gemak bent in onze kliniek. Ook bedankt voor je tip; wij zullen hiermee aan de slag gaan!
Heel erg bedankt voor deze mooie review Vivian! :)
Wat fijn om te horen dat de behandeling zo goed is verlopen. Bedankt voor deze review Jos!
Muziek in de behandelkamers
Heel erg bedankt voor deze mooie review Caroline! Ook bedankt voor je tip; hier gaan we zeker mee aan de slag!