Contact met medewerkers
Behandeling

Vivian

Prettig

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review Vivian! :)

Jos Janssen

Ik werd verwacht voor een spoedbehandeling en dat ging goed

Reactie VieDenta Kliniek:

Wat fijn om te horen dat de behandeling zo goed is verlopen. Bedankt voor deze review Jos!

Caroline Hoedemaeckers

(Bewerkt)

Heel goed

Muziek in de behandelkamers

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review Caroline! Ook bedankt voor je tip; hier gaan we zeker mee aan de slag!

D. Boots

Als een warm bad. De enige kliniek waar je op een persoonlijke manier wordt benaderd!!

Ga vooral zo door!

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Persoonlijke aandacht en tijd nemen voor de patiënt, dat is waar wij voor staan!

Bart Melis

Echt super

Nee nee. Ben erg tevreden

Reactie VieDenta Kliniek:

Wij zijn heel erg blij om te horen dat jij de behandeling in onze kliniek zo hebt ervaren Bart! Tot de volgende keer!

Suzan

Heel goed; erg vriendelijke tandarts die de rust neemt om goed te luisteren en uitleg te geven.

Ga zo door!

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor deze mooie review Suzan! Wij zijn blij om te horen dat jij de behandeling in onze kliniek zo hebt ervaren!

Ga zo door.

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor deze review! Wij zijn blij om te horen dat jij de behandelingen in onze kliniek zo hebt ervaren!

John de Vette

Als prima ervaren

Heb je nog tips voor ons?

Gewoon doorgaan het is een top kliniek

Reactie VieDenta Kliniek:

Heel erg bedankt voor deze mooie review John! Wij vinden het fijn om te horen dat jij de behandelingen zo hebt ervaren.

De Heer Peulen

Als zeer goed

Lekker zo door gaan

Reactie VieDenta Kliniek:

Super fijn om te horen dat je de behandelingen bij VieDenta Kliniek zo fijn hebt ervaren! Heel erg bedankt voor je review!

Jacq Nijssen

Wij ervaren het met een goed gevoel en heel tevreden.

Heb je nog tips voor ons?

Alles super, vooral het personeel,heel zorgzaam.

Reactie VieDenta Kliniek:

Bedankt voor deze review Jacq! Wij zijn erg blij om te horen dat jullie zo'n goed gevoel hebben en tevreden zijn!