Viisi

Maud Spanjers

Wij zijn goed geholpen met het afsluiten van een hypotheek bij een duurzame bank. Brent reageerde snel en uitgebreid en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Reactie Viisi:

Hi Maud, dank voor de mooie review en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Alvast heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning gewenst! Groetjes, Brent

Ella

Erg goed geholpen door Brent. Hij was goed bereikbaar en heeft me goed door het aankoopproces geholpen.

Reactie Viisi:

Hi Ella, dank voor de mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Alvast heel veel plezier in je nieuwe woning gewenst! Groetjes, Brent

Ward

Viisi en met name Arjen heeft ons ontzettend goed geholpen! Van de eerste webinar 'Eerste huis kopen' tot het kiezen van een bank en alles daar tussen. De kleinste vraag konden we kwijt en er werd... Viisi en met name Arjen heeft ons ontzettend goed geholpen! Van de eerste webinar 'Eerste huis kopen' tot het kiezen van een bank en alles daar tussen. De kleinste vraag konden we kwijt en er werd altijd snel op gereageerd. Wij raden iedereen aan om samen met Viisi te werken!

Hoi Ward en Elle,
Dat is heel leuk om te horen! Dank jullie wel!
Heel veel plezier met jullie mooie nieuwe woning!
Hartelijke groeten,
Arjen

Voor de 2e keer prettig, snel en deskundig geholpen. Heb Viisi in mijn eigen netwerk al meerdere malen aanbevolen.

Reactie Viisi:

Hi Etmee, dank voor de mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Alvast heel veel plezier in je nieuwe woning gewenst! Groetjes, Brent

Sanne

We zijn erg fijn geholpen door Anne van Viisi. Erg duidelijke communicatie en updates over alle genomen stappen en het proces ging ook nog eens snel. Bedankt!

Aankoper

Na een prettige ervaring in 2017, nu in 2024 weer naar Viisi gegaan. Ditmaal werden we door Marc Meulhof geholpen. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Marc heeft ons van echt maatwerk... Na een prettige ervaring in 2017, nu in 2024 weer naar Viisi gegaan. Ditmaal werden we door Marc Meulhof geholpen. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Marc heeft ons van echt maatwerk voorzien passend bij onze situatie! Ook de verbouwing hebben we mee kunnen financieren maar zonder het gedoe van facturen indienen bij de hypotheekverstrekker. Communicatie gedurende het gehele traject verliep soepel, Marc reageert altijd super snel en was altijd bereid extra vragen te beantwoorden!

Reactie Viisi:

Hoi Ivar, bedankt voor je super leuke review en de prettige samenwerking! Groet, Marc

We hebben erg goede ervaringen met VIISI. De aanvraag van onze hypotheek verliep heel soepel en ook erg snel dankzij de goede contacten die VIISI heeft bij verschillende aanbieders. Bij alle stappen... We hebben erg goede ervaringen met VIISI. De aanvraag van onze hypotheek verliep heel soepel en ook erg snel dankzij de goede contacten die VIISI heeft bij verschillende aanbieders. Bij alle stappen kregen we advies en we kregen ook altijd snel een reactie als we tussendoor een korte vraag hadden. Het was ons continu duidelijk waar we ons in het proces bevonden, en wat er bij een volgende stap nodig zou zijn. Warme aanbeveling dus als je op zoek bent naar professioneel, betrouwbaar en vriendelijk hypotheekadvies!

Reactie Viisi:

Heel erg bedankt voor de mooie review en prettige samenwerking Larissa en Jonas! Heel veel plezier in jullie nieuwe woning. groet, Deni

Erg fijne samenwerking, vooral duidelijke en snelle communicatie.

Reactie Viisi:

Bedankt voor de mooie review en veel plezier in jouw nieuwe woning alvast!
Gr, Rutger

Zeer goed geholpen, altijd beschikbaar voor vragen!

Hoi Jeremy en Ide,
Dat is super leuk om te horen! Heel veel plezier met jullie nieuwe woning!
Hartelijke groeten,
Arjen