Viisi

Simone

Niels heeft ons goed geadviseerd. Hij heeft ons soepel door het proces heen geleid en geeft snel duidelijke uitleg op vragen!

Reactie Viisi:

Dank voor de mooie review Simone, veel woonplezier gewenst!
Niels Lengers

marga

Zeer prettig en vlot geholpen met de hypotheek voor de aanschaf van mijn nieuwe woning

Reactie Viisi:

Veel dank voor je mooie review Marga en alvast veel woonplezier gewenst in je nieuwe woning! Groeten, Lotte

Paul-Luuk Profijt

We hebben voor de derde keer op rij een huis gekocht met behulp van Viisi, en zijn erg tevreden! Alles is makkelijk en duidelijk, bij elke stap krijg je advies, en alle aanvragen zijn meteen de... We hebben voor de derde keer op rij een huis gekocht met behulp van Viisi, en zijn erg tevreden! Alles is makkelijk en duidelijk, bij elke stap krijg je advies, en alle aanvragen zijn meteen de eerste keer goedgekeurd!

Reactie Viisi:

Hi Paul-Luuk, fijn om te horen dat jullie weer tevreden zijn. Veel plezier in jullie nieuwe woning.

Ik heb mijn hypotheek geregeld via Niels Lengers van Viisi en ben zeer tevreden over de behandeling van de procedure, de uitgebreide informatie tijdens het adviesgesprek, en de service in het... Ik heb mijn hypotheek geregeld via Niels Lengers van Viisi en ben zeer tevreden over de behandeling van de procedure, de uitgebreide informatie tijdens het adviesgesprek, en de service in het algemeen.

Niels en Viisi zijn erg persoonlijk en klantgericht, reageren altijd snel en leggen het zo uitgebreid (of beknopt) uit als dat jij dat wenst.

Ik kan Viisi, en in het bijzonder Niels, daarom sterk aanbevelen.

Reactie Viisi:

Dank voor de mooie review, veel woonplezier gewenst!
Niels Lengers

Jorrick van der Aa

Wat een topbedrijf!

Hi Jorrick,
Dank voor de mooie review en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn!
Groeten,
Brent

Vriendelijke, duidelijke communicatie. Afspraken zijn allemaal nagekomen en we kregen snelle reacties op onze vragen. Fijne ervaring gehad!

Reactie Viisi:

Dank je wel voor de mooie review en alvast veel plezier in jullie nieuwe woning gewenst! Groeten, Lotte

Fijn contact, snelle afhandeling van de hypotheek, duidelijk

Fijne, professionele en duidelijke begeleiding bij onze hypotheekwens. Afstemming vond snel en kundig plaats, we adviseren zeker om Viisi in te schakelen.

Reactie Viisi:

Dank je wel voor de mooie review en de prettige samenwerking! Groeten, Lotte

Jeffrey Heessels

Marc was gedurende het complete proces heel transparant, super responsive, zijn kennis en ervaring hebben ons enorm geholpen, duidelijke verwachtingen geschept vooraf en alles verliep volledig... Marc was gedurende het complete proces heel transparant, super responsive, zijn kennis en ervaring hebben ons enorm geholpen, duidelijke verwachtingen geschept vooraf en alles verliep volledig volgens planning en verwachting daarna. Ik kan hem en Viisi in algemene zin alleen maar aanraden.

Reactie Viisi:

Hoi Jeffrey, bedankt voor je review en de prettige samenwerking! Veel plezier in jullie nieuwe woning! Groet, Marc

Zeer professionele en vriendelijke begeleiding. Alles werd duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden.

Reactie Viisi:

Veel dank voor de mooie review! Ik wens jullie alvast veel woonplezier in jullie nieuwe woning! Groeten, Lotte