JORNY

Joost

Topservice , aardige mensen.

Snelheid prijs vriendelijkheid

Echt top service en snel geleverd

Ja krijgt een kaartje met korting by verschillende producten

Prima en op tijd leveren van product

Poppe Frankie

Heb al meerdere keren besteld bij vijverbenodigdheden en steeds tevreden

spaarpunten die je kunt verzamelen + goede prijzen

House of Kata koivoer ook in assortiment

D v t Oever

Geen klachten . handelt alles netjes af.

dat wat je verwacht word snel en goed afgehandeld.

op dit moment niet.

Jack

snel en correcte afhandeling

ga zo door

Adriaan B. Hage

Uitstekend. komen goed de afspraken na. bezorgbedrijf minder. aangeven te leveren tussen 09.30 en 11.30. om 11.36 bericht niet geladen. dit is heel slecht en het excuus slaat nergens op. wagen te... Uitstekend. komen goed de afspraken na. bezorgbedrijf minder. aangeven te leveren tussen 09.30 en 11.30. om 11.36 bericht niet geladen. dit is heel slecht en het excuus slaat nergens op. wagen te vol. pakketje van nog geen 35/35/30

Snel en makkelijk

Verpakking mag wel netter zijn, het lijkt net of het artikel meerdere malen is verpakt.
Verpakking ingedeukt, en plastic zit los in de doos. product niet voldoende afgeschermd.

Helder

Leo

Erop attent gemaakt door een broer. Was even wennen hoe de website werkte maar vervolgens een goede keus kunnen maken en ik zeg goed omdat er een duidelijke productomschrijving werd gegeven plus de... Erop attent gemaakt door een broer. Was even wennen hoe de website werkte maar vervolgens een goede keus kunnen maken en ik zeg goed omdat er een duidelijke productomschrijving werd gegeven plus de nodige overige info.
Na plaatsen bestelling een heel snelle levering. Top.

Voor mijn gevoel zoals het hoort, bestellen en vervolgens een levering. In uw geval een heel snelle levering en dat heb ik als een zeer sterk punt ervaren. Ik heb niet verder gegoogeld maar denk ook... Voor mijn gevoel zoals het hoort, bestellen en vervolgens een levering. In uw geval een heel snelle levering en dat heb ik als een zeer sterk punt ervaren. Ik heb niet verder gegoogeld maar denk ook dat de prijzen van de producten zeer redelijk zijn.

Nee, nu niet, ga door.....