JORNY

Fam. Heijt

In eerste instantie informatie opgevraagd en op basis daarvan een bestelling geplaatst. Deze werd, zoals aangegeven op de site, na drie dagen keurig verpakt thuisbezorgd.

Bijzonder snelle reactie en duidelijke antwoorden op e-mails. Zending keurig en degelijk verpakt.

de bestelde uv-c lampen waren snel binnen !

ronald ossel

Goed overzichtelijke site en snelle levering

Besteld via internet

Andre Dech

Goede ervaring

Dat als er een besteld onderdeel er niet is bij een bestelling van meerdere artikelen, er niet even een notie bij de geleverde bestelling is.

W.T.

Snel geleverd, netjes geleverd, goed verpakt, missen geen onderdelen en vriendelijk geholpen bij mijn vragen.

Erg duidelijk en snel. Veel gemak dus.

Gewoon zo doorgaan

Aquaponicsnederland

Uitstekend. Goed genoeg om vaker mijn vijver benodigdheden te kopen. Tevens beviel mij de lage prijs van de folie die ik heb besteld.

Vrijdag avond kreeg ik de verkeerde maat vijver folie geleverd. Hier direct een mail over verstuurd. De volgende ochtend toen ik wakker werd mijn mail bekeken. De eigenaar bood niet alleen zijn... Vrijdag avond kreeg ik de verkeerde maat vijver folie geleverd. Hier direct een mail over verstuurd. De volgende ochtend toen ik wakker werd mijn mail bekeken. De eigenaar bood niet alleen zijn welgemeende excuses aan maar beloofde mij nog dezelfde dag nieuwe folie te leveren die wel aan de goede maat voldeed. Dezelfde dag 's avonds rond 19:00 uur werd de folie ook daadwerkelijk geleverd. Mijn complimenten voor de snelle levering zowel bij het bestellen als wel bij de nieuwe levering.

Ingrid Ver

(Bewerkt)

Ben niet zo tevreden bestellingen zijn niet compleet of niet op voorraad . kreeg de bestelling binnen en was ook dit keer niet compleet ik miste wat bij de bestelling ik heb gelijk gebeld werd... Ben niet zo tevreden bestellingen zijn niet compleet of niet op voorraad . kreeg de bestelling binnen en was ook dit keer niet compleet ik miste wat bij de bestelling ik heb gelijk gebeld werd goed behandeld en een oplossing van de winkel kwam hier heel snel tot stand . wat ik wel jammer vind is dat we met een winkel met vijverbenodigdheden te maken hebben dat ik er van uit ga als je slang klemmen geleverd krijg niet van ijzer zijn maar van rvs omdat er veel met water word gewerkt ijzer roest.

snel een oplossing tot stand

antwoord op een vraag geven die via de e- mail word gesteld

Leo

Al meerdere malen wat gekocht. En steeds netjes en correct afgeleverd. Topservice.

Zoals blijkt uit de punten. Alles prima op tijd.

Snelle levering,prijs kwalitijd zeer goed