JORNY

S. van Veldhuizen

Zeer positief.

Zeer snelle service. De bestelling was de volgende dag al binnen. Nalevering van twee paaltjes die ontbraken na één dag!
Randopsluiting werkt voortreffelijk.

Betere informatie geven over verwijderen talglaagje van rubberfolie. In chat werd gezegd dat het door het filter gevangen zou worden alleen; ik gebruik nooit een filter en toch een kristalheldere... Betere informatie geven over verwijderen talglaagje van rubberfolie. In chat werd gezegd dat het door het filter gevangen zou worden alleen; ik gebruik nooit een filter en toch een kristalheldere vijver.
Nu eerst de folie zo goed mogelijk afgespoten en met een dompelpomp het water weggepompt.

W.Konings

Zeer goede en snelle levering

Zie commentaar boven!

Kees Laan

Zeer scherpe prijs en snelle levering!

Website is redelijk overzichtelijk

Levertijd kan wel wat sneller

Van Praet Jan

Onlangs een fonteinpomp besteld.

Eerst en vooral de website, diversiteit alom, duidelijke beschrijving en prijzen. Plus nog het voordeel dat men "on line" vragen kan stellen waarna onmiddellijk antwoord. Wel, daar kunnen de... Eerst en vooral de website, diversiteit alom, duidelijke beschrijving en prijzen. Plus nog het voordeel dat men "on line" vragen kan stellen waarna onmiddellijk antwoord. Wel, daar kunnen de websites hier in Belgie nog veel van leren. Dan de levering, op geen tijd had ik mijn bestelling thuis. Nog geen 2 dagen en het pakket werd al geleverd, nog nooit meegemaakt. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik zijn moet.

Aflevering was slecht een dag later dan volgens de email van het transport bedrijf daardoor voor niets een dag vrij genomen

Zeer snel, gemakkelijk en vriendelijk.

Zeer snel en gemakkelijk

Aankoop aquaforte vijverpomp

Zeer concurrentiele prijs, en geen transportkosten gerekend!!

M.Mostaard

Zeer goed