JORNY

Philip Nispel

De afhandeling van de bestelling is prima gegaan.

jan van der biezen

Prime info op de site

prima levering

Ik ben zeer tevreden over Vijverbenodigdheden.nl.A
Wat mij erg aanspreekt is er bij besteding boven €50 geen verzendkosten zijn.Zelfs naar de Waddeneilanden(waar ik woon).

Snelle levering en geen verzendkosten.

W.Broersma

Is goed

Jullie hebben het over binnen 24 uur verzenden,maar ik heb woensdagavond besteld,en het wordt maandag pas verzonden.Dat kan beter.Indien iets niet voorradig is,even een mailtje.Wanneer jullie een... Jullie hebben het over binnen 24 uur verzenden,maar ik heb woensdagavond besteld,en het wordt maandag pas verzonden.Dat kan beter.Indien iets niet voorradig is,even een mailtje.Wanneer jullie een product via een ander bedrijf leveren( de Biorock) graag even een berichtje erbij voegen.Ik had ook bij een ander bedrijf Biorock besteld dus ik wist niet van wie ik dit had gekregen.Dus nog wel enkele verbeterpunten Sucses verder.

g.schilt

Vandaag besteld morgen in huis

nee

nee

Ik heb ecopic paaltjes 4x4x38 cm besteld en krijg een ander type (volledig massieve) paaltjes. Dit is mij ook niet medegedeeld vanuit het bedrijf, voor zover ik mij kan herinneren.

Communiceer aan de klant (zoekende - dan wel betalende) of en waarom het geleverde product kan afwijken van het product dat op de website wordt aangeboden.

Kuipers

Goed,
aankoop (vijverfolie) netjes afgeleverd, tegen een prima prijs

duidelijke website

Jan Verkerk

Perfect! Sympathiek en zeer klantgericht.

Een leuk en attent welkom vond ik de directe 'chatreactie'.

Dit was mijn eerste bestelling en ik moest even zoeken naar de afhandeling van mijn winkelmandje. Er werd snel en automatisch een account aangemaakt en toen ging alles van een leien dakje.

Positieve ervaring. Duidelijk bestelproces en vlotte levering.

Zeer goede communicatie. Snelle levering. Mogelijkheid korting op te bouwen .

Extra informatie over kwaliteit water in de vijver en de verschillende mogelijkheden dat te beïnvloeden. Met name de combinaties van mogelijkheden vermelden. Nu staan ze kort afzonderlijk vermeld... Extra informatie over kwaliteit water in de vijver en de verschillende mogelijkheden dat te beïnvloeden. Met name de combinaties van mogelijkheden vermelden. Nu staan ze kort afzonderlijk vermeld bij de verschillende produkten.

Ed

Vriendelijk contact, alleen totaal geen informatie over de datum van levering, alsmede het gebrek aan een trajectcontrole

Chatcontact ging snel en geruststellend

Geen traject controle over de levering van het product.
Vandaar het onnodige gechat.