JORNY

Snelle levering. Top!

Uitstekend. Snelle levering.

Knegtel

Zeer tevreden

Zeer ruim aanbod. Prettig dat ik met Afterpay kan bestellen en betalen, dit geeft ruimte. Ook zeer fijn contact en goede service toen ik een keer een telefonische vraag had.

Johannes

Voortreffelijk

Vlugge en correcte levering. Producten zijn zeer gunstig geprijsd. Uitgebreid gamma.

Prijzen van de producten zijn doorgaans goedkoper dan bij de concurrentie.
Vlugge levering.

Misschien nog meer uitbreiding van producten.

Luc Debonnez

Vlotte levering en afhandeling. Op uw vraag direct antwoord per mail.
Producten zoals beschreven. Een aanrader.

Alles verloopt hier tot in de puntjes. Kan niet beter.

Nihil

Leon

Er prettig bedrijf om bij te bestellen. De prijzen waren scherp en toen ik belde voor een wijziging van mijn bestelling, werd het direct aangepast. Ik verbaasde me nog dat ik verder geen... Er prettig bedrijf om bij te bestellen. De prijzen waren scherp en toen ik belde voor een wijziging van mijn bestelling, werd het direct aangepast. Ik verbaasde me nog dat ik verder geen bestelnummer of iets dergelijks moest geven.

Erg fijn dus!

Aanpassen van bestelling ging bijzonder soepel en vriendelijk.

Goed.

Snelle levering.

Geen.

Bert

Eerste keer. Prima.

Bij het aangeven van hoeveelheid bij bijv. de folie is als eenheid slechts 'aantal' genoemd zonder dat verduidelijkt wordt dat dat in dit geval het aantal strekkende meters is ( 'meter' opgeven is... Bij het aangeven van hoeveelheid bij bijv. de folie is als eenheid slechts 'aantal' genoemd zonder dat verduidelijkt wordt dat dat in dit geval het aantal strekkende meters is ( 'meter' opgeven is gebruikelijk)

jw.pilon

Goede ervaring met de gevraagde artikelen.

makkelijk in de webshop te bestellen. Wordt goed op de hoogte gehouden van de order en de levering.