JORNY

Peter Volwerk

Op zoek naar een vijverafdeknet gestart met zoeken bij Vijverbenodigdheden, ik heb hier vaker tot volle tevredenheid gekocht.

J. de Leeuw

Snelle levering. Na bestelling een goede terugkoppeling over de voortgang van de levering. Info over het product op de site was wat mij betreft voldoende. Hoe het product zich houdt moet ik nog... Snelle levering. Na bestelling een goede terugkoppeling over de voortgang van de levering. Info over het product op de site was wat mij betreft voldoende. Hoe het product zich houdt moet ik nog ervaren, omdat het mijn eerste kennismaking met dit product is.

Scherpe prijszetting. Als het product is wat wordt beloofd, dan is er goede prijs kwaliteit verhouding.

nog geen tips

Informatie voorziening correct. Na telefonisch contact werd snel gereageerd op een tweetal vragen en correcte wijze van communiceren.

G. Stelwagen

Supersnel bestelling

donderdagmiddag bestelling gedaan, vrijdagochtend levering ontvangen

klein minpuntje: vijversubstraat zak 25 kg, hierin zitten veel die blijven drijven en niet naar de bodem zakken wat natuurlijk wel de bedoeling is. Verder prima materiaal en netjes verpakt.

Snel en correct .

Mario

(Bewerkt)

goed

Beter informeren over levertijd. Lever afspraken na komen

Prima organisatie met goede prijs/kwaliteitsverhouding

Makkelijk te vinden via google

John1313

Veel positieve reacties over met name leversnelheid maar hoewel mijn bestelling op voorraad was, vrijdag besteld en op dinsdag pas geleverd. Ik dacht dat dat wel zaterdag al zou zijn omdat ik met... Veel positieve reacties over met name leversnelheid maar hoewel mijn bestelling op voorraad was, vrijdag besteld en op dinsdag pas geleverd. Ik dacht dat dat wel zaterdag al zou zijn omdat ik met IDeal had betaald.

Website overzichtelijk , informatief.
Vele betaalmogelijkheden.

Sortering op bijvoorbeeld wattage, capaciteit zou handig zijn.
Informatie bij bestelling over de te verwachten leverdag i.c.m. indien mogelijk 24hrs levering zou fijn zijn

Uiterst tevreden

Uitgebreide collectie.

- Eenvoudigere website navigatie

Makkelijk website, snelle levering. Mooie prijs.

Goede prijs, zullen indien nodig nog eens bij jullie bestellen. Ging super makkelijk en snel.

Er was een minpuntje bij het uitpakken van de vijverfolie zagen we dat een naad in de folie de andere kant op was geplakt in vergelijking met de andere naden. Nu weten wij niet of dit zo hoorde maar... Er was een minpuntje bij het uitpakken van de vijverfolie zagen we dat een naad in de folie de andere kant op was geplakt in vergelijking met de andere naden. Nu weten wij niet of dit zo hoorde maar bij het plaatsen van de folie zagen wij dit pas en nu valt hij precies goed weg waardoor we er verder geen last van hebben als het goed is.