JORNY

A.M. ten Brinke

Han nog nooit eerder wat bij jullie besteld

Alles is naar tevredenheid afgehandeld

Geen...!

ferry

Top snel geleverd en goed geholpen via de telefoon

Lambrecht

Eenmalige bestelling

Snelheid van levering en informatieverstrekking

afhaalpunten voorzien?

Reactie JORNY:

Beste,
Hartelijk dank voor uw review.
We zijn druk bezig om meer informatie te gaan geven over het bestelgemak.
Wij hopen dit binnen een paar maanden voor iedere klant voor elkaar te...
Beste,
Hartelijk dank voor uw review.
We zijn druk bezig om meer informatie te gaan geven over het bestelgemak.
Wij hopen dit binnen een paar maanden voor iedere klant voor elkaar te hebben
Wij hopen ondanks de informatie m.b.t. het verloop u graag terug te zien op Vijverbenodigdheden.nl
M.v.g. Eric Wolfert
Jorny Products te Dirksland

frankhuizen

oplossen probleem transport

Vlotte levering

goede info

was in orde

C. de Vries

Wij deden voor de eerste keer zaken met dit bedrijf. Er zijn qua service geen negatieve punten te melden.

Neen

Nog niet.

ad theunissen.

Goede service, voorlichting c.q advies

Uitgebreid assortiment

BasVal

Op de site uitgekomen via google, even via mail gevraagd naar de voorraad. hierop snel antwoord gekregen en de bestelling doorgevoerd.

scherpe prijs, wel even via mail geïnformeerd naar voorraad omdat ik dit niet direct op de site kon achterhalen.

het pakket is zeer snel verzonden via Transmission, ondanks dat bij deze levering de opmerking stond dat het bij de buren geleverd mocht worden is dit niet gedaan. Toen ik een nieuwe afspraak... het pakket is zeer snel verzonden via Transmission, ondanks dat bij deze levering de opmerking stond dat het bij de buren geleverd mocht worden is dit niet gedaan. Toen ik een nieuwe afspraak (online) wilde maken kon ik alleen een dag kiezen zonder tijdstippen wat zou betekenen dat ik er de hele dag voor thuis zou moeten blijven.
Uiteindelijk zelf maar 60 km op en neer gereden om het pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

W. Aries-Weerts

Eerste keer een bestelling bij dit bedrijf geplaatst, heel erg tevreden over het gemak van bestellen en de snelheid van leveren.

Duidelijk aangegeven hoe de bestelling plaatsvindt en meteen nadat de bestelling geplaatst is, is makkelijk te volgen wanneer de bezorging plaatsvindt. Nog niet eerder zo snel een aankoop thuis... Duidelijk aangegeven hoe de bestelling plaatsvindt en meteen nadat de bestelling geplaatst is, is makkelijk te volgen wanneer de bezorging plaatsvindt. Nog niet eerder zo snel een aankoop thuis bezorgd gekregen! Complimenten.

J. Jongebloed

Zeer snelle levering.