JORNY

Besteld en snel geleverd

(Bewerkt)

Mijn schoonzoon had 2 ringen doorsnee 36 van Superfish drukfilters besteld oud model kreeg 2 klemmetjes opgestuurd na telefonisch overleg zou en iemand langskomen tot op heden nog niet dus ik wacht af

Gerard Vandekerckhove

Positief

duidelijke info op de website

verpakking

Zoekend naar een vijver bij toeval op vijverbenodigdheden.nl terecht gekomen. De site heeft een heldere en professionele uitstraling en is prettig in gebruik. Uiteindelijk hier een vijver besteld... Zoekend naar een vijver bij toeval op vijverbenodigdheden.nl terecht gekomen. De site heeft een heldere en professionele uitstraling en is prettig in gebruik. Uiteindelijk hier een vijver besteld die ruim binnen de gestelde termijn keurig werd geleverd. De communicatie over de bestelling en levering zijn duidelijk en helder.

snelle levering binnen de gestelde termijn

ingeslagen weg vasthouden

Ton

Ik had een Uv filter Hozelock Vorton 4500 besteld op de webside stond een foto van het nieuwe model kreeg het oude model toegestuurd die wilde ik niet na een telefoontje en 2 e-mails alles opgelost... Ik had een Uv filter Hozelock Vorton 4500 besteld op de webside stond een foto van het nieuwe model kreeg het oude model toegestuurd die wilde ik niet na een telefoontje en 2 e-mails alles opgelost en 2 dagen later het geld weer terug gestort .

Bauwens G.

(Bewerkt)

Zie hieronder

Ik heb melding gemaakt van een niet ontvangen kortingscode [ivm nieuwsbrief] en kreeg keurig na enkele dagen €2,50 terug op mijn rekening gestort. Ik weet dus waar ik de volgende bestelling voor... Ik heb melding gemaakt van een niet ontvangen kortingscode [ivm nieuwsbrief] en kreeg keurig na enkele dagen €2,50 terug op mijn rekening gestort. Ik weet dus waar ik de volgende bestelling voor onze vijver zeker ga doen, TOP.

Heb hier vaker besteld

aanbod

levering duurt echt te lang. +/- een week gewacht op bestelling.

Reactie JORNY:

Beste Jasper,
U heeft gekozen voor de optie vooraf overmaken.
Zoals aangeven om de order sneller te verwerken vroegen we van u een betalingsbewijs.
Helaas is deze bij ons niet ontvangen...
Beste Jasper,
U heeft gekozen voor de optie vooraf overmaken.
Helaas is deze bij ons niet ontvangen en heeft het vier dagen geduurd voordat wij het bedrag hadden ontvangen.
M.v.g. Eric Wolfert
Jorny Products te Dirksland
www.vijverbenodigdheden.nl

Goed bedrijf, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering, heb een beter product ontvangen dan besteld.

Zeer prettige ervaring. Snelle levering.
Afspraken via mail en bank, top

Klantvriendelijk en snel

Bank via iDEAL. Werkt niet goed. Opvolging snel.