JORNY

Goede service, en klant gericht

de keyser eddy

Ik heb voor de eerste maal iets gekocht bij jullie en de uv lamp word maar zaterdag geplaatst, voor mij was het eens proberen hoe het zou verlopen met de levering en de bestelling maar alles is heel... Ik heb voor de eerste maal iets gekocht bij jullie en de uv lamp word maar zaterdag geplaatst, voor mij was het eens proberen hoe het zou verlopen met de levering en de bestelling maar alles is heel vlot gegaan en ik ben heel tevreden zowel van de levering als van de prijs van de artikelen, ik ga zeker nog bestellen bij jullie en reclame maken voor jullie winkel

prijs, snelheid van levering

inlichtingen voor wat er gebeurd als je niet thuis bent bij de levering, mijn vrouw heeft het aan de leverancier gevraagd maar die man sprak niet goed nederlands waardoor we het nog niet weten,... inlichtingen voor wat er gebeurd als je niet thuis bent bij de levering, mijn vrouw heeft het aan de leverancier gevraagd maar die man sprak niet goed nederlands waardoor we het nog niet weten, worden de goederen dan ergens gedeponeerd of wat gebeurd ermee ik weet het nog niet maar ik zal er toch voor zorgen dat er iemand thuis is.

J. Feenstra

Duidelijke website en eenvoudig te bestellen.

patrick

Zie verbetertips

had vraag gesteld bij bestelling, is nimmer beantwoord. voorts geen 48u levering op je site zetten als je dit niet kunt waarmaken.

was probleempje met mijn bestelling ,telefoontje gepleegd ,onmiddellijk geholpen ,gewoon goed

Hans Reijner

Uiterst correct. Komen afspraak perfect na. Communiceren fantastisch

Communicatie

Voor de eerste keer iets besteld maar uitstekende service

Ricardo

Top bedrijf snelle levering

Veel op voorraad en snelle levering

Geen ga zo door

Constant Van Dooren

m van den Boogert

Snelle en correcte levering van gevraagd product