JORNY

Zeer vlot verlopen

Bregje Kruisbergen

Uitstekend! Niks op aan te merken!

Hele snelle levering! En een gunstige prijs in verhouding tot andere websites.

Geen verbeterpunten

Kees de Vries

Zeer snelle levering zelfs bij nalevering
Ga zo door
Kees

De reactietijd en de levertijd prima

Het menu van de site is niet al te best de ene keer een lange lijst en dan weer een korte!

rodrigo

Snelle en vlotte levering

P. den Braven

Erg prettig

goede prijs/kwaliteit verhouding

Levering vlot en zoals gewend zorgvuldig verpakt. Status van de bestelling goed de volgen.

Levering in twee delen. Was niet duidelijk dat een product niet voorradig was. Had het niet erg gevonden als levering iets later was. Scheelt jullie in de kosten.

Heel goede service. Mails onmiddellijk beantwoord, bericht ivm leveringsdata, correcte levering. Info over nalevering gekregen, deze ook direct gekregen. Zal zeker nog bij deze webshop... Heel goede service. Mails onmiddellijk beantwoord, bericht ivm leveringsdata, correcte levering. Info over nalevering gekregen, deze ook direct gekregen. Zal zeker nog bij deze webshop bestellen. Heb al aangeraden aan vrienden.

Correct product aan een juiste prijs. Levering mocht wel sneller verlopen.

Correcte omschrijvingen van het product op de website. Gebruiksvriendelijke website.

Ondanks dat alles direct betaald was, moest ik mij na twee dagen nog eens bewijsstukken tonen dat het betaald was. Zodat ze zelf konden vaststellen dat het eiegenlijk al betaald was. Conclusie:... Ondanks dat alles direct betaald was, moest ik mij na twee dagen nog eens bewijsstukken tonen dat het betaald was. Zodat ze zelf konden vaststellen dat het eiegenlijk al betaald was. Conclusie: zaterdag besteld, donderdag om 17u30 pas geleverd...

annemieke

Super snelle levering en heel goed advies !!!