JORNY

Bart de Schepper

De geleverde pomp bleek defect te zijn. Geen enkel probleem, er werd direct een nieuwe gestuurd. Volgende dag al in huis en goed werkend. Uitstekende service!

Heel snelle levering !

snelle levering

verzendingskosten kunnen misschien ietje minder maar anderzijds hele scherpe prijzen voor materiaal

Dwars

’s MIddags besteld, de volgende morgen al thuisbezorgd, keurig verpakt en alles tegen een zeer redelijke prijs. Ik heb mijn vijverwinkel gevonden.

Snelle levering. Degelijke verpakking. Redelijke prijs

Alles prima verlopen

alles prima verlopen

Informatie na bestelling zou verbeterd kunnen worden.

Sneller reageren als product niet direct geleverd kan worden

Er is onjuist telefoonnummer op site vermeld

Joop van der Vegt

Prima bedrijf en goed service.

Snelle levering en goede prijs.

rae heuts

Snelle reacties op bestelling en probleem bij levering.

Kies andere pakketdienst, TNT geeft mogelijkheid pakket af te halen op service post en laat altijd bericht achter bij afwezigheid.

Heijne

Prima service

Communicatie

Als een artikel niet op voorraad is, dan graag een vermelding

A.Stevens

goed

S. van de Craats

Slecht,aangegeven werd dat product geleverd was,terwijl dat niet zo bleek te zijn

slecht,aangegeven werd dat product geleverd was,terwijl dat niet zo bleek te zijn

Reactie JORNY:

Beste,
Wij zijn helaas bij onze waterornamenten afhankelijk van een derde partij.
Hierdoor staat er aangeven dat bij waterornamenten een minimale levertijd is van 7 werkdagen.
Door een...
Beste,
Wij zijn helaas bij onze waterornamenten afhankelijk van een derde partij.
Door een fout bij onze leverancier bleek het waterornament helaas bij u de vrijdag niet geleverd te zijn. N.a.v. telefonisch contact met u hebben wij het waterornament dinsdag bij u aan kunnen leveren.
Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.
Eric Wolfert
Jorny Products te Dirksland