JORNY

perry

Zeer duidelijk

prijs/kwaliteit verhouding

ga zo door

Prima bedrijf, makkelijk contact mee te leggen en snelle reacties terug!

Prima bedrijf, makkelijk contact mee te leggen en snelle reacties terug!

v leeuwen

Prima, telefonisch Gied advies uitstekende service

Persoonlijk contact telefonisch, korte levertijd grote voorraad

Link in factuur naar betaling

F.R.S.van Nieuwenhuizen

Zeer goed

Goed assortiment en produkt beschrijving. Ook goed telefonisch advies en opvolging van order.

Een uitstekende eerste ervaring. Smaakt naar meer!

Informatie over verloop van order

F.R.S. van Nieuwenhuizen

Advies en aankoop van vijverbenodigdheden. Goede selektie aan produkten (slangen-verloop stukken etc.)

Geen online bestelling gedaan maar aankoop in de zaak. Moest de velden invullen om door te gaan, dus neutraal gantwoord op de 3 onderste vragen

zwart

Bestellen makkelijk, wacht al een week op het product

bestellen makkelijk, wacht al een week op het product

Levering kan naar mijn idee sneller

Oke

Alles was goed

Neen.

R van Hameren

Website goed bezorging kan beter

leuke website

Bezorging kan sneller TransMission heeft niet mijn voorkeur heb de bestelling nog niet binnen.

Ik had probleem met het bestellen van mijn winkelwagentje. Via telefoon geprobeerd lukte ook niet. Daarna heeft medewerker Dirksland mijn bestelling via e-mail aangemaakt. Volgende dag stond de... Ik had probleem met het bestellen van mijn winkelwagentje. Via telefoon geprobeerd lukte ook niet. Daarna heeft medewerker Dirksland mijn bestelling via e-mail aangemaakt. Volgende dag stond de bezorger al aan de deur. Prima geregeld.