JORNY

KOI

Makkelijk en duidelijk bestellen op website. Goede terugkoppeling van bestelde en goede verzendstatus

status verzending en betaling met paypal

Lieke

Wat ik nodig had stond niet op de site .Maar na een mailtje of ze het desbetreffende product hadden hebben ze het op de site erbij gezet en de volgende dag in huis. Super

Lenie

Heel goed.

Heel goed.

Heel tevreden

heel tevreden

J.D van Zetten

Uitstekend hep hier eerder zaken mee gedaan perfect

ja want ik had een bestelling gedaan waar ik in wezen niets mee kon aan vangen ben de dag na de bestelling gebeld en hebben de zaak ondeling geregeld zodat ik nu wel het goede product heb gekregen... ja want ik had een bestelling gedaan waar ik in wezen niets mee kon aan vangen ben de dag na de bestelling gebeld en hebben de zaak ondeling geregeld zodat ik nu wel het goede product heb gekregen ,perfect gedaan zo

nee ik kan op dit moment geen tips bedenken om alles nog te verbeteren houden zo .

Carin Kluytmans

Goed overzichtelijke website. producten worden snel gevonden en getoond. Informatie is goed en duidelijk. Snelle service.

goede en snelle service. De kwaliteit van de producten is goed.

Gunther

Na bestelling van een vijverfilter en nog enkele losse onderdelen. Kon ik getuigen van een snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. verzending erg goed en snel.

snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.

Geen opmerkingen.

ronald baartman

Ben zeer tevreden over het gekochte product en de zeer snelle levering. het bedrijf heeft een duidelijke site.

snelle levering en goede kwaliteit van de produkten

piet

goed

nee

Patrick

De levering bleef maar uit, maar dit werdt zeer goed opgevolgd (een staking bij de pakketpost). Er werdt onmiddelijk voorgesteld om een nieuwe bestelling te verzenden. Zeer goede opvolging !!!!!