JORNY

Die is goed ,prijs kwaliteit is goed

Overzichtelijk ,prijs technisch goed,snelle levering

Nee vooral zo doorgaan

Egbert van der Velden

alles aanwezig voor een zeer redelijke prijs, zeer snelle levering, zeer eenvoudig te bestellen en mooie duidelijke site

zou ze niet weten

Robin Snackers

GOOD SELLER

GOOD SELLER

M dijkers

Duidelijkheid over het product

Perry de Haart

Rvs waterval gekocht veel goedkoper dan in de tuincentra’s. Op zondag besteld en dinsdag al bezorgd met bericht vooraf over de tijd van de levering. Dikke duim.

Duidelijke website en gelijk bericht over je aankoop.

Ik vind het helemaal goed.

tito

Jorny Products

Jorny Products

De vries

Bij opgeven van de bestelling stond de voorraad situatie van de grotere producten erbij vermeld. Echter kwam mijn pakket toch onvolledig aan. De pakbon bevatte wel beide producten en verder geen... Bij opgeven van de bestelling stond de voorraad situatie van de grotere producten erbij vermeld. Echter kwam mijn pakket toch onvolledig aan. De pakbon bevatte wel beide producten en verder geen extra vermelding of rede.
Ik was dus genoodzaakt om er achteraan te bellen. Helaas is de klantenservice slecht(er) bereikbaar via telefoon dan via mail..meerdere malen bellen op vast en mobiel resulteerde in geen gehoor totdat ik uiteindelijk terug gebeld werd. Ik deed mijn verhaal en kreeg te horen dat een deel van mijn bestelling OOS was en nageleverd zou worden. Echter is dit nergens naar mij toe gecommuniceerd en had dit heel simpel anders gekund waarbij ik niet zelf achter mijn bestelling aan hoefde te bellen.

Uitgebreid assortiment
Prijs

Bereikbaarheid via telefoon.
Klant Op hoogte stellen bij vertraging of wijziging order.

Reactie JORNY:

Onze excuses voor het ongemak.
Wij nemen uw punt mee en delen in de toekomst de klanten precies mee wat er weg is of nageleverd wordt.
Bedankt voor uw review
M.v.g. Eric...
Onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor uw review
M.v.g. Eric Wolfert
Jorny Products te Dirksland
www.vijverbenodigdheden.nl

Jan Blokzijl

Compleet en niet beschadigd ornament ontvengen. Mooie kwaliteit.
Snelle levering en telefonisch contact verliep plezierig.

Compleet en niet beschadigd ornament ontvengen. Mooie kwaliteit.
Snelle levering en telefonisch contact verliep plezierig.

Rutger

Snelle levering, top!

Snelle levering, top!

Ad

Heb pas voor de eerste keer hier besteld maar ga dit zeker meer doen

Je krijgt direct een track and trace code waarmee je je zending kunt volgen, levering was snel en netjes