JORNY

Jean-Pierre Geuskens

Levert niet, reageer niet op mails
Hier liever geen zaken mee doen

Diep moeten nadenken, maar geen gebonden

Ga liever iets anders doen of laat iemand anders de zaak runnen

A. Knipscheer

Na telefonisch overleg, is alles goed gekomen. Ik heb de drukfilter schoon gemaakt met lauw warm water en toen kon ik de blauwe knop verdraaien. Het is heel prettig en gemakkelijk schoon te maken... Na telefonisch overleg, is alles goed gekomen. Ik heb de drukfilter schoon gemaakt met lauw warm water en toen kon ik de blauwe knop verdraaien. Het is heel prettig en gemakkelijk schoon te maken met het draaihandvat.

Ik ben telefonisch heel goed geholpen.

Een duidelijker beschrijving i.v.m. in gebruik stelling.

Marc

Het bedrijf op zich geen probleem ze hebben me zo goed mogelijk geholpen en te woord gestaan, maar de transporteur liet ten wensen over.

Hun uiterste best gedaan om de incompetentie van het vervoersbedrijf te compenseren

Neem een ander vervoersbedrijf

M

Koop regelmatig producten voor vijver.

Goede klantenservice!

Tot nu toe niet.

Paul Benschop

2 weken geleden materiaal besteld. Een deel was niet op voorraad. Volgens jullie werk proceduren zou daar een melding richting klant moeten eorden gedaan. Niet gebeurt zelfs na 7 werkdagen niet. Na... 2 weken geleden materiaal besteld. Een deel was niet op voorraad. Volgens jullie werk proceduren zou daar een melding richting klant moeten eorden gedaan. Niet gebeurt zelfs na 7 werkdagen niet. Na telefonisch opheldering zou rest van bestelling snel worden geleverd. Helaas op afgesproken dag niets ontvangen. Gevolg, klus loopr vertraging op Kortom wat een waardeloos bedrijf waar je dus absoluut niet op en mee kunt bouwen. Eerste keer maar ook zeker de laatste keer. Geen beste reclame!

Simpel nakomen van wat beloofd wordt

Reactie JORNY:

Beste Paul,
Bij uw bestelling is ook alles misgegaan wat er mis kon gaan.
De schroeven hadden een levertijd van 2 weken waar we normaal gesproken uitgaan van een 3 tal werkdagen.
Helaas...
Beste Paul,
Bij uw bestelling is ook alles misgegaan wat er mis kon gaan.
Helaas hebben zending niet eerder kunnen versturen.
In de tussentijd hebben we mailcontact met elkaar gehad en de uiteindelijke communicatiefout heeft deze score veroorzaakt.
We hopen u toch in de toekomst het tegendeel te kunnen bewijzen.
Ons excuses voor het ongemak,
Eric Wolfert
Dakbenodigdheden.nl

Ruud Liauw

Duidelijk en volledig folder

Goed verpakt en vlot verstuurd!

Neen

Prima site, met snel antwoord via de chat, binnen twee dagen geleverd!

Duidelijke info en snelle levering

Theo

Prima service en informatie.

Planning levering transporteur was tussen 8 en 10 's morgens vlgns de e mail. Daadwerkelijke levering was pas om 4 uur 's middags.....

Vanden Noortgate Guido

Niets op aan te merken

zoals het hoort

voor mij persoonlijk kan dit niet beter