JORNY

Uitstekend

Neutraal

Tot nu geen

John Bastiaans

Super snelle service, netjes aangegeven wanneer de bezorger komt leveren. TOP!,

Duidelijke communicatie, lage prijzen.

Nvt

Willem

Uitstekende service en zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Alles wordt altijd snel geleverd en keurig verpakt. Al veel gekocht en dat bevalt me prima!

Goede info bij de producten. Duidelijke website en nette prijzen van de meeste artikelen.

Chris VO

Scherpe prijzen, snelle levering en goed contact.

Scherpe prijzen en snelle levering

navigatie door de site

Vriendelijk. accuraat.

Geert

Goede prijs/kwaliteit

Goed gegaan.
Alleen met bezorging onduidelijkheid.

Bezorgdienst is voor verbetering vatbaar.

(Bewerkt)

Oke

oke

Goed, erg netjes toen bleek dat de maat er van het vijverzeil er niet was ik een grotere maat heb gekregen.

Goede info

Ben Fransen

Zoals het hoort. Via de chat deskundig advies. Helaas bleek het geleverde model toch wat veel lawaai te maken en was de inhoud niet gelijk aan de op de verpakking afgebeelde mogelijkheden (wat in... Zoals het hoort. Via de chat deskundig advies. Helaas bleek het geleverde model toch wat veel lawaai te maken en was de inhoud niet gelijk aan de op de verpakking afgebeelde mogelijkheden (wat in ons geval de reden van aanschaf was) maar na opnieuw contact met de chat service gehad te hebben konden we zonder problemen retourneren. Een nieuwe pomp/filter/uvc lamp/fontein combi laten adviseren en deze is al verzonden. Geen twijfel nodig bij deze club, had voor de eerste keer besteld en doe het in de toekomst zo weer als ik iets nieuws voor ons waterpartijtje nodig heb.

Chat, persoonlijk contact, advies, kennis van zaken, flexibiliteit

Misschien beter weten dat niet altijd elk product zo goed werkt als op de verpakking staat. Echter, daar kom je pas achter wanneer je een product zelf gebruikt en net dat ene voor jou belangrijk is.