JORNY

Laeremans.M

Correcte en vlotte afhandeling. Snelle reactie op een vraag per mai. Kortom een bedrijf dat correct en snel wekt. Ik zal bij dit bedrijf nog meer bestellen.

Snelle reaktie op gestelde vragen per mail. Snelle levering.

Geen opmerkingen.

Prima, duidelijk antwoord dmv van de chat box

Retourservice

Jammer dat de levering in 2 delen werd gesplitst. De communicatie hierover had duidelijker kunnen zijn.

FvM

Mijn ervaring is goed. Het product is snel geleverd. Ik heb één advies. Ik heb de lampen SuperFish Vijver LED light 3x besteld. Deze zijn inmiddels geleverd. Ik heb echter niet in de gaten gehad dat... Mijn ervaring is goed. Het product is snel geleverd. Ik heb één advies. Ik heb de lampen SuperFish Vijver LED light 3x besteld. Deze zijn inmiddels geleverd. Ik heb echter niet in de gaten gehad dat er geen schemersensor bij geleverd zou worden. Op het plaatje lijkt het erop dat die erbij zit. Als minpunt bijvoorbeeld had dat gemeld kunnen worden. Ik zie wel op die pagina dat het een gerelateerd product is. Het had dus duidelijker vermeld kunnen zijn. Nu ga ik die alsnog bestellen, maar de bezorgkosten moet ik nu weer betalen natuurlijk. Jammer! Door deel te nemen aan deze enquête kom ik, als het goed is, in aanmerking voor de 5 euro vergoeding. Dit dekt voor een groot deel de extra kosten.

De snelle service

Zie mijn opmerking hierboven.

Reactie JORNY:

Hartelijk dank voor uw reactie.
We hebben uw opmerking gelijk verwerkt op onze productpagina zodat er gelijk duidelijk is bij de aanschaf van het product.
Met vriendelijke...

A v Beusichem

Zeer goede ervaring

snel met leveringen

nog geen

Gemakkelijk bestellen snelle levering en correcte prijzen

Snel en goede service

Tony

Correcte webshop

Ik ben op een vriendelijke en kundige manier geholpen door een van uw medewerkers bij de aankoop van een vijverstofzuiger.

De uitgebreide en overzichtelijke informatie. Ook de vindbaarheid van de website is goed.

Geen. Ga zo door.

Schoonen

Bestelling vlot geleverd. Ecopic paaltjes wijken in vorm af (vierkant) i.p.v. H-vorm met platte bovenzijde.

Snelle levering correcte nalevering van Transmission

De doos met nalevering paaltjes en schroeven was beschadigd/ open.

Reactie JORNY:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Het klopt inderdaad dat de foto van de paaltjes afwijkt met de geleverde paaltjes.
We zijn hard bezig om de betere orginele foto's van de paaltjes...
Hartelijk dank voor uw reactie.
We zijn hard bezig om de betere orginele foto's van de paaltjes online te krijgen, zodat hier geen verkeerde verwachtingen meer worden gewekt.
Onze excuses voor het ongemak,
Eric
Vijverbenodigdheden.nl