JORNY

Maurits van den Bos

Dit bedrijf is klantvriendelijk en heeft een hoop keus

De koerier dienst leverd niet goed af er staat op de bon dat het bij de buren geleverd mag worden maar dit doet de koerier niet hij had zeker haast de tweede dag weer het zelfde maar toen stond er... De koerier dienst leverd niet goed af er staat op de bon dat het bij de buren geleverd mag worden maar dit doet de koerier niet hij had zeker haast de tweede dag weer het zelfde maar toen stond er nog een buurvrouw die zag hem komen en die vroeg aan hem of zij het pakje aan kon pakken en dit is al meer voor gekomen .

Meewerken in probleem met levering

Overzichtelijke website. Goede afwikkeling van de bestelling met directe beschikbaarheid van de nota.
Goede berichtgeving omtrent levering producten die ook in goede staat worden afgeleverd.

Zie boven

Niet direct

W. de Lusenet

Snelle en goede afleverinh

prijs kwaliteitsverhouding perfect

Prima service. Laatste maal klein foutje in de levering, en zonder probleem direct terugbetaling gekregen.

Levering duurt langer dan vermeld op de website. Meestal dag of 4.
Geen echte tracking vd levering

Conny Gysbrechts

Directe info. Over het product kan ik weinig zeggen aangezien ik het nog niet gekregen heb. Ligt bij de verzender.....

Heb het product nog niet gehad dus kan weinig toevoegen.

Makkelijk te vinden en telefonisch goed geregeld

vriendelijk, klantgericht en over de gehele lijn goede (cq lage) prijzen. makkelijk bestellen, snel geleverd en goede info over de order verloop

nu geen verbeterpunten te bedenken.

Voor de eerste keer heb ik hier besteld. Een vijvermat en vijverfolie. Alles is snel en keurig geleverd. Het paket was niet beschadigd maar toch was er een gat in de folie, die ik gelukkig met een... Voor de eerste keer heb ik hier besteld. Een vijvermat en vijverfolie. Alles is snel en keurig geleverd. Het paket was niet beschadigd maar toch was er een gat in de folie, die ik gelukkig met een overtollige strook folie heb kunnen dichtplakken al viel me dit wel erg tegen.

De snelle levering en het keurig verpakte artikel.

Misschien toch nog eens goed de folie controleren i.v.m. het het gat

goede prijsstelling