Bussink

Uitstekenende ervaring.
Mijn bestelde artikel was niet voorradig.
Werd via de mail op de hoogte gehouden.

b onstein

Slecht contact en niet na komen van bestelling , 2 weken geleden product besteld 1 deel geleverd andere zit nog bij de post zeggen ze

Reactie Vijverleven:

Goedendag Ben, ik zie inderdaad dat er contact is geweest met u over de bestelling. Deze is in 2 pakketten naar u verstuurd. 1 is geleverd en de ander is nog manco, we zullen u hier niet langer op... Goedendag Ben, ik zie inderdaad dat er contact is geweest met u over de bestelling. Deze is in 2 pakketten naar u verstuurd. 1 is geleverd en de ander is nog manco, we zullen u hier niet langer op laten wachten en het nogmaals naar u versturen. Mijn excuses voor het ongemak, groeten Harro

Dhr Paredis

Ik had ingevuld om mijn bestellingen ( 2)zelf op te halen in het postkantoor omdat Vijverleven deze mogelijkheid gaf. Na 3 dagen zat een kaart van PostNL in de brievenbus dat het eerste pakket bij... Ik had ingevuld om mijn bestellingen ( 2)zelf op te halen in het postkantoor omdat Vijverleven deze mogelijkheid gaf. Na 3 dagen zat een kaart van PostNL in de brievenbus dat het eerste pakket bij de buren was afgeleverd. Onmiddellijk een email naar Vijverleven om het tweede pakket wel in het postkantoor af te leveren. Geen reactie op mijn email en het tweede pakket werd eveneens bij de buren afgeleverd.

Zeer snelle levering en een goed overzichtelijke website.