René vd Boom

Slechte telefonische bereikbaarheid waardoor korte vragen niet of onvoldoende beantwoord worden

Jo

In het voortraject kwam snel reactie op de mail naar het gevraagde advies. Advies bleek correct.
Minpuntjes was dat levering enkele dagen langer duurde dan verwacht maar wel binnen de gestelde tijd

Luc Klinkers

Prima assortiment, duidelijke webshop, snelle levering

Johan

Het bestelde item had een vermoedelijke verzenddatum die 2-5 dagen kon duren. Vrij snel werk ik op de hoogte gebracht dat de verzenddatum aangepast werd. Twee keer kreeg ik een nieuwe datum via... Het bestelde item had een vermoedelijke verzenddatum die 2-5 dagen kon duren. Vrij snel werk ik op de hoogte gebracht dat de verzenddatum aangepast werd. Twee keer kreeg ik een nieuwe datum via mail. Als je dringend iets nodig hebt misschien wat vervelend maar bij mij viel dat mee. Het feit dat ik zo goed op de hoogte werd gehouden 'verzacht' het wachten.

A. Merkx

Twee artikelen voor drukfilter vijver besteld, zat wat levertijd op maar prima geinformeerd

Martin van der Meulen

De producten zijn uitstekend maar maar vaak niet in voorraad en duurt het lang voor ik ze in bezit heb

Zeer positieve ervaring. Nu 2 maal iets besteld en de informatie voorziening en ook met telefonisch contact zeer bereidwillige medewerkers