Eerste ervaring met dit bedrijf. Een paar onderdelen van mijn vijverpomp waren stuk. Op het internet kwam ik al surfend bij Vijverleven uit en was verbaasd dat zij ook onderdelen konden leveren.... Eerste ervaring met dit bedrijf. Een paar onderdelen van mijn vijverpomp waren stuk. Op het internet kwam ik al surfend bij Vijverleven uit en was verbaasd dat zij ook onderdelen konden leveren. Ik was feitelijk al op zoek naar een nieuwe pomp. Nu was ik voor weinig geld klaar. Voor sommige onderdelen was een langere levertijd. Dit stond ook keurig op de site vermeld. Ook tijdens de wachtperiode werd ik via e-mail prima geïnformeerd over de verwachte leverdatum.

A.M. Mulder-Tiemessen

Ervaring met dit bedrijf is uitstekend.

JANSSENS HENRI

Heel leuke ervaring .
Snelle service . 'Avonds rond 17.00uur een bestelling geplaatst en de dag nadien rond 13.00 uur levering . Sneller kan niet .
Het personeel is eveneens super...
Heel leuke ervaring .
Het personeel is eveneens super vriendelijk . De jongens rijden blij gezind rond . .

Het is de tweede maal dat ik een bestelling plaats, en het is telkens tot in de puntjes verlopen.

Uitstekende service, vriendelijk, goed verzorgd en verpakt.