J de vaan

Ik zocht pomp onderdelen die waren snel gevonden op jullie website. Ze waren niet op voorraad en dat werd direct gecommuniseerd. Het duurde echter nog anderhalve week voor ik de onde delen binnen... Ik zocht pomp onderdelen die waren snel gevonden op jullie website. Ze waren niet op voorraad en dat werd direct gecommuniseerd. Het duurde echter nog anderhalve week voor ik de onde delen binnen had. Betaling werkt prima.

Nick

Was een extra mailtje nodig voordat alles verstuurd werd, heeft 11 dagen geduurd voordat ik alles had, wel goed aangekomen en netjes opgelost

J.Dekker

totaal gebrek aan service , 3 maal mail gestuurd > 0 reactie Waardeloze firma reageert totaal niet op vragen / klachten , ik raad het iedereen af om bij dit bedrijf iets te kopen .
totaal gebrek aan service , 3 maal mail gestuurd > 0 reactie
geven aan te leveren binnen 2 tot 5 werk dagen , is echter 1,5 week levertijd ,zonder enige vorm van reactie.

Reactie Vijverleven:

Goedendag, vervelend te lezen dat u geen reactie ontvangen heeft van ons. Echter kan ik in mijn systeem geen email van u terug vinden, wellicht is er hier iets misgegaan, hiervoor mijn excuses. Wel... Goedendag, vervelend te lezen dat u geen reactie ontvangen heeft van ons. Echter kan ik in mijn systeem geen email van u terug vinden, wellicht is er hier iets misgegaan, hiervoor mijn excuses. Wel zie ik dan u op 23 juni onderdelen besteld heeft en dit op 29 juni verstuurd is, rekeninghoudende met de werkdagen is dat 1 dag over de afgesproken levertijd. Tevens heeft u als het is hier een email van ontvangen, ondanks dit wens u veel plezier met u aankopen. Groeten Harro

andries yvan

Zeer tevreden vlot kunnen bestellen en volgens afspraak geleverd

MVg yvan

Rony Hoebeke

Zeer goede ervaring - vlotte opvolging mogelijk bestelling

Dit was mijn eerste kennismaking en ze is niet vlekkeloos verlopen.

Reactie Vijverleven:

Goedendag, u heeft helemaal gelijk. Deze actie moet vanuit ons komen, bedankt voor uw review. Wij nemen dit mee in ons onze verbeteringen. Nogmaals mijn excuses voor de vertraging.

Uv lamp kapot dus dringend nieuwe nodig
Uv lamp kapot dus dringend nieuwe nodig
Hier besteld , volgens website op voorraad en volgende dag levering. Na 3 dagen mail dat het niet op voorraad is dus levering oas wanneer het er is . Geen verdere datum gezegd . Pas ba mijn mail antwoord gekregen wat en hoe. Nu uiteindelijk aangekomen na 10 dagen .

Reactie Vijverleven:

Goedendag, vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. Ik heb het even uitgezocht en ik zie dat u op 13 juni besteld heeft en dit met een kleine vertraging 3 dagen later aan u verstuurd is. Wij... Goedendag, vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. Ik heb het even uitgezocht en ik zie dat u op 13 juni besteld heeft en dit met een kleine vertraging 3 dagen later aan u verstuurd is. Wij proberen zo veel mogelijk uit voorraad te leveren, echter wil dit wel eens gebeuren. Ondanks dit wens ik u toch vele plezier met uw aankoop. Groeten Harro

Gelt De jong

Goede service hielden je goed op de hoogte over de bestelling zeer tevreden