Bosma .J.

Goedemorgen,
Ik heb na 1 week zelf contact opgenomen met Vijverleven wanneer de bestellingen geleverd zouden worden.
Mij werd op dat moment gezegd dat bestelling nog niet...
Goedemorgen,
Mij werd op dat moment gezegd dat bestelling nog niet verwerkt was .
Waar fout lag kon men mij niet vertellen .
Na telefonisch contact werd alsnog binnen 2 dagen de producten geleverd.

Tot nu toe geen goeie ervaring, 2 uv lampen besteld maar bij aan komst was er één stuk.
meteen proberen te melden via de telefoon niet te bereiken, een email gestuurd en nog steeds geen bericht gehad.
na 3 dagen kreeg ik een email met bericht van sorrij voor te laat reageren, en ze wouden mij een nieuwe opsturen. maar het bericht was wel kort, maar na 3 dagen nog niets ontvangen.
de bestelling komt wel snel, maar als je problemen heb of wat wilt vragen duurt het wel heel lang voor je bericht krijgt.
vind dit geen goeie zaak als ze dit zo doen, ze hebben wel een mooie website maar daar houd het op. hoop dat de aan komen de week een nieuwe komt, waarom dit zolang moet duren is mij wel een vraag. maar laat het hier niet bij zitten, als ik de nieuwe niet krijg. kan me niet voorstellen van anderen dat ze mooi berichten stuurdt dat dit zo'n goed bedrijf is,
hen tot nu toe slaechte ervaring mee, ik wacht af tot ze mij het vervangen artikel ontvangen heb. jammer dat dit zo loopt!!!

De verzegeling van de stop op op het recioient was verbroken, die zou toch niet mogen, er kan om het even wat in de bus zitten.

Zeer slechte ervaring. Product was volgens site voorradig. Na betaling ( wat trouwens zeer vlot ging ! ) bericht dat product toch niet voorradig was. Gezien ik dit zeer dringend nodig Vijverleven... Zeer slechte ervaring. Product was volgens site voorradig. Na betaling ( wat trouwens zeer vlot ging ! ) bericht dat product toch niet voorradig was. Gezien ik dit zeer dringend nodig Vijverleven proberen te contacteren maar telefonisch nooit bereikbaar. Product staat heden op site nog steeds "leverbaar" . Nooit meer ook maar één antwoord gehad, product gezien hoogdringendheid geannuleerd en tot op heden nog steeds wachtende op terug storting van mijn reeds betaalde som. Verder geen nieuws of reacties meer.
Conclusie ; ZEER ONBETROUWBARE EN NIET CORECT BEDRIJF !

martien wessels

Ik ben niet tevreden.
In mijn bestelling heb ik een gebruikte Oase EasyPickgekregen.
Er zat nog aangekoekte algenresten op van de vorige gebruiker.
Vreemd want ik heb betaald...
Ik ben niet tevreden.
In mijn bestelling heb ik een gebruikte Oase EasyPickgekregen.
Er zat nog aangekoekte algenresten op van de vorige gebruiker.
Vreemd want ik heb betaald voor een nieuwe EasyPick.
Ook is de levering niet goed verpakt want de deksel van het vissenvoer is tijdens transport kapot gegaan.

j.feenstra

Bijzonder slecht,bestelling gedaan op 8 april 2017.
emails gekregen dat bestelling is verstuurd ,maar helaas niks gekregen.
drie keer gebeld ,geen gehoor.
2 keer een email gestuurd...
Bijzonder slecht,bestelling gedaan op 8 april 2017.
emails gekregen dat bestelling is verstuurd ,maar helaas niks gekregen.
drie keer gebeld ,geen gehoor.
2 keer een email gestuurd ,geen reactie.
het is nu 17 april en nog reactie van de firma ; vijverleven.

Reactie Vijverleven:

Goedendag, de drukte zorgt helaas voor wat achterstand. Ik zien in mijn systeem dat uw bestelling op 9 april bij ons verstuurd is. Ik zal opdracht geven dit nogmaals te doen, zodat u de bestelling... Goedendag, de drukte zorgt helaas voor wat achterstand. Ik zien in mijn systeem dat uw bestelling op 9 april bij ons verstuurd is. Ik zal opdracht geven dit nogmaals te doen, zodat u de bestelling nogmaals kunt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak, groeten Harro

Sander

Zeer zeer slechte service. Sproeier met sensor besteld springt bij het minste of geringste een ze willen dat ik eea film!! Dit gedaan maar filmpje te kort. Denken toch niet dat ik erbij blijf zitten... Zeer zeer slechte service. Sproeier met sensor besteld springt bij het minste of geringste een ze willen dat ik eea film!! Dit gedaan maar filmpje te kort. Denken toch niet dat ik erbij blijf zitten en een paar uur film hoe dit dan te uploaden. moeten niet zo moeilijk doen over ene product van 50 euro. Vorig jaar hier nog voor veel meer aangekocht voor mijn zwemvijver houden ze geen rekening mee schijnbaar. Product voldoet bij gebruik niet kortom werkt niet en dan gooien ze het ook nog dat het gebruikt is. ja hoe kom je daar achter dat iets niet werkt ja door het te gebruiken harro!!!

Reactie Vijverleven:

Best Sander, zoals per email overeengekomen sturen wij je een nieuwe exemplaar die je mag testen. Mocht dit niet naar wens zijn dan komen we met een oplossing zoals je reeds is toegezegd. Als... Best Sander, zoals per email overeengekomen sturen wij je een nieuwe exemplaar die je mag testen. Mocht dit niet naar wens zijn dan komen we met een oplossing zoals je reeds is toegezegd. Als webshop hebben we inderdaad beeldmateriaal nodig om de werking te kunnen beoordelen. Groeten Harro

J teWierik

Wordt bij vragen vriendelijk te woord gestaan er is goed overleg mogelijk