Prima assortiment en duidelijke informatie over de producten. Ook contact met webwinkel verliep heel prettig
E. L. Van Bodegraven
Snel netjes en klantvriendelijk
Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Bijzonder slecht.
19-3 een pomp set besteld, stond op voorraad op de site en in de informatie staat dat indien op voorraad men meteen gaat...Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Bijzonder slecht.
19-3 een pomp set besteld, stond op voorraad op de site en in de informatie staat dat indien op voorraad men meteen gaat versturen. Afijn, paar dagen later nog niks, geen verzendbevestiging niks.
Maar eens gebeld, "staat op de inpaktafel" werd mij gezegd, komt eraan!
Paar dagen later nog niks, weer maar gebeld. Nu ineens niet meer op voorraad, die op de inpaktafel was toch niet voor mij achteraf. Zou begin van volgende week binnenkomen.. Inmiddels wel factuur mail ontvangen... en mail dat hij niet op voorraad is... DUH!
Inmiddels is het woensdag dus begin van de week gaan we al niet meer halen. DRIE nummers gebeld, alle drie word hoorn erop gelegd cq. word verbroken. Mails reageren ze niet op. Heb de Facebook chat moeten gebruiken om mijn bestelling te achterhalen... zucht!
Allemaal heel vervelend, verhuizing, verbouwing etc etc.. website niet bijgehouden afijn, gewoon excuus en ik kon annuleren of wachten. Ze weten nu niet meer wanneer hij binnenkomt?!?!?!?!
Kortom: geannulleerd!
Goed verpakt en netjes afgeleverd
A.Duursma
Een week geleden visvoer besteld ,alleen een mail ontvangen dat het niet leverbaar is. Wachten op leverancier, Hierna geen contact met dit bedrijf te krijgen reageert niet op mail neemt...Een week geleden visvoer besteld ,alleen een mail ontvangen dat het niet leverbaar is. Wachten op leverancier, Hierna geen contact met dit bedrijf te krijgen reageert niet op mail neemt geen telefoon aan . Dus ben bang dat ik naar mijn centjes kan fluiten.
Bestelde een onderdeel voor vijverfilter. Snelle en correcte levering.